Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele CJ Arges, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele CJ Arges, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Constantin Nicolescu PSD), presedintele Consiliului Judetean Arges, a fost condamnat de catre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Zeus 1, in care seful CJ Arges este acuzat ca a luat mita 60. 000 de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu din Pitesti si ca ar fi luat ilegal alte 900. 000 de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a patru scoli in judet, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

ULTIMA ORA Seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Zeus 1 (Bani europeni pentru scoli)

Constantin Nicolescu PSD), presedintele Consiliului Judetean Arges, a fost condamnat de catre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti la 1 an de inchisoare cu suspendare in dosarul Zeus 1 in care seful CJ Arges este acuzat ca a luat mita 60 de mii de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu din Pitesti si ca ar fi luat ilegal alte 900 de mii de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a patru scoli in judet. Omul de afaceri Cornel Penescu, fostul finantator al FC Arges, a fost condamnat la noua luni cu suspendare, iar restul inculpatilor din dosar - mai multi actuali si fosti primari - au fost achitati. Decizia este in prima instanta, a fost data la doi ani de la trimiterea in judecata si nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

VIDEO Seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Zeus 1 (Bani europeni pentru scoli)

Constantin Nicolescu PSD), presedintele Consiliului Judetean Arges, a fost condamnat de catre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti la 1 an de inchisoare cu suspendare in dosarul Zeus 1 in care seful CJ Arges este acuzat ca a luat mita 60 de mii de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu din Pitesti si ca ar fi luat ilegal alte 900 de mii de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a patru scoli in judet. Omul de afaceri Cornel Penescu, fostul finantator al FC Arges, a fost condamnat la noua luni cu suspendare, iar restul inculpatilor din dosar - mai multi actuali si fosti primari, oameni de afaceri - au fost achitati. Decizia este in prima instanta, a fost data la doi ani de la trimiterea in judecata si nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

Inspector de la ITM Bucuresti, arestat pentru luare de mita

Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui George Dragne, inspector in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, acuzat de Parchetul Capitalei de luare de mita.

Sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, retinuta pentru luare de mita. Viorica Oniga ar putea fi arestata pentru 29 de zile

Viorica Oniga, sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, a fost retinuta pentru luare de mita. Alaturi de aceasta a fost retinuta si Georgeta Oprea, pentru dare de mita, trafic de.

Sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, retinuta pentru luare de mita. DNA cere arestarea Vioricai Oniga pentru 29 de zile

Viorica Oniga, sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, a fost retinuta pentru luare de mita. Alaturi de aceasta a fost retinuta si Georgeta Oprea, pentru dare de mita, trafic de.

Sefa comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, retinuta pentru luare de mita

Procurorii DNAPrahova au dispus, marti, retinerea presedintei Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Prahova, Viorica Oniga, pentru luare de mita in forma continuata, abuz in serviciu contra.

Sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, Viorica Oniga, arestata preventiv pentru luare de mita

UPDATE: Sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, Viorica Oniga, acuzata de luare de mita, a fost arestata pentru 30 de zile, potrivit unei decizii luata marti de Tribunalul.

Un barbat din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita

George Dragne, inspector de la Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de instanta Tribunalului Bucuresti, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 1. 000 de lei, bani pe care i-a cerut de la administratora unei firme pentru a nu amenda societatea.

Un inspector de munca din Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita

Un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 1. 000 de lei. Banii proveneau de la administratora unei firme,.

Sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, retinuta pentru luare de mita

Viorica Oniga, sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, a fost retinuta in urma verificarilor care au relevat numeroase probleme, transmite Antena3. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )