Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele CJ Prahova, retinut pentru trafic de influenta: Mircea Cosma si fiul sau, urmariti penal de DNA

B1 B1,
Presedintele CJ Prahova, retinut pentru trafic de influenta: Mircea Cosma si fiul sau, urmariti penal de DNA

Presedintele Consiliului judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost retinut, marti, de procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influenta. El a fost scos din sediul DNA Ploiesti cu catuse la maini, care erau . continuă pe B1

Seful CJ Prahova, RETINUT pentru trafic de influenta. DNA cere arestarea deputatului Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma

15 - DNA cere arestarea deputatului Vlad Cosma, fiul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. Cererea a fost trimisa Ministerului Justitiei. 40 - Seful CJ Prahova,.

Seful CJ Prahova, RETINUT pentru trafic de influenta. Fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, INCULPAT in acelasi dosar

40 - Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost retinut, dupa ce procurorii DNA i-au adus la cunostinta ca este urmarit penal intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta.

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, RETINUT pentru trafic de influenta, a fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti

00 - Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut pentru trafic de influenta, a ramas internat in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, din cauza unor probleme cardiace. El este.

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, RETINUT pentru trafic de influenta, a fost dus de urgenta la spital

45 - Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA pentru trafic de influenta, a fost dus, marti seara, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, dupa ce s-a simtit rau.

Presedintele CJ Prahova, retinut pentru 24 de ore

Update 15:41 Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. --- * Update 14:56 Presedintele CJ Prahova, urmarit penal pentru trafic de influenta Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Vlad Alexandru Cosma, deputat in Parlamentul Romaniei, si inceperea urmaririi penale fata de Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, fiind acuzati de trafic de influenta trei acte materiale).

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA, a fost dus la spital dupa ce s-a simtit rau

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA pentru trafic de influenta, a fost dus, marti seara, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

UPDATE Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA, a fost dus la spital dupa ce s-a simtit rau

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA pentru trafic de influenta, a fost dus, marti seara, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

Inca o arestare la nivel inalt? Seful CJ Prahova retinut cu propunere de arestare preventiva

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma PSD), cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, a fost retinut, iar miercuri va fi dus la instanta suprema cu propunerea de arestare preventiva, potrivit DNA.

Presedintele CJ Prahova, urmarit penal pentru trafic de influenta

Update 14:56 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Vlad Alexandru Cosma, deputat in Parlamentul Romaniei, si inceperea urmaririi penale fata de Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, fiind acuzati de trafic de influenta trei acte materiale).

Seful CJ Prahova, urmarit penal pentru trafic de influenta. Fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, INCULPAT in acelasi dosar

03 - Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul sefului CJ Prahova, Mircea Cosma, si al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma, pentru trafic de influenta, Vlad Cosma fiind acuzat ca ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )