Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primaria Capitalei: Marian Munteanu intra in campanie proslavind tema ortodoxiei

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei: Marian Munteanu intra in campanie proslavind tema ortodoxiei

Candidatul PNL la Primaria Capitalei abordeaza un discurs nationalist-ortodox, fluturand ca prima promisiune Catedrala Mantuirii Neamului. continuă pe Adevărul

Ion Cristoiu: Marian Munteanu un part al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat fara sa-si duca mina la nas!

Ion Cristioiu vorbeste in Gandul de joi de pe blogul personal despre candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu. in cei 26 de ani de gazetarie, rar mi-a fost dat sa.

PNL gaseste nefondate atacurile la Marian Munteanu: Unele ONG-uri considera ca detin monopolul ideii de societate civila

Liberalii au tinut sa transmita o scrisoare deschisa celor care il conetsta pe canddiatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, in care arata ca acesta nu este nici extremist, nici anti-occidental.

Marian Munteanu: Contribuabilii crestini au dreptul la Catedrala Mantuirii Neamului asa cum microbistii au la o arena nationala

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, este de parere ca asa cum microbistii au dreptul la Arena Nationala, asa si contribuabilii crestini au dreptul la Catedrala Mantuirii.

Adevarul Live. Alina Gorghiu, despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste miercuri, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, alegerile locale din iunie si tema pachetului de legi pentru securitatea nationala.

Marian Munteanu dezvaluie programul pentru castigarea Primariei Capitalei

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a detaliat miercuri, la Antena 3, care vor fi prioritatile sale, in cazul in care va conduce Capitala. Liderul demonstrantilor din Piata.

Subiectiv: Este Marian Munteanu reprezentantul societatii civile?

Razvan Dumitrescu si Razvan Savaliuc au comentat, marti, la Subiectiv candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Bucuresti. Marian Munteanu se vede drept un reprezentant al societatii civile,.

Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a marturisit miercuri, la Antena 3, ca cea mai mare durere a sa este aceea ca nu are copii. Eu nu am copii. Sa stiti ca nu este o durere mai mare .

Teodor Atanasiu, numit sef de campanie al lui Marian Munteanu

Organizatia PNL a decis, joi, desemnarea lui Teodor Atanasiu drept coordonator al campaniei lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. Atanasiu a fost, de asemenea, liberalul care i-a telefonat lui Munteanu pentru a-i propune sa candideze din partea PNL.

Teodor Atanasiu, seful de campanie al lui Marian Munteanu

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a fost desemnat joi sef de campanie al candidatului Marian Munteanu la Primaria Generala a Capitalei, la propunerea liderului PNL Bucuresti, Catalin Predoiu.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )