Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marian Munteanu: Contribuabilii crestini au dreptul la Catedrala Mantuirii Neamului asa cum microbistii au la o arena nationala

B1 B1,
Marian Munteanu: Contribuabilii crestini au dreptul la Catedrala Mantuirii Neamului asa cum microbistii au la o arena nationala

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, este de parere ca asa cum microbistii au dreptul la Arena Nationala, asa si contribuabilii crestini au dreptul la Catedrala Mantuirii. continuă pe B1

Mircea Cartarescu, dupa reactiile la piesa-manifest despre Catedrala Mantuirii Neamului: Razboiul iscat din senin si prosteste din neintelegerea unui poem cantat nu e razboiul meu/ Nu e o pozitionare atee

Mircea Cartarescu a postat, luni, un mesaj pe Facebook in care explica faptul ca videoclipul formatiei Taxi, Despre smerenie, in care apare si el, nu este un atac la adresa Catedralei Mantuirii Neamului. Scriitorul precizeaza ca prin acest clip in care apar peste peste 30 de nume din showbiz, muzicieni si oameni de cultura, nu se cere oprirea lucrarilor la catedrala si nu este vorba despre o pozitionare atee, e doar o poezie cantata.

Senatul a votat ca statul sa finanteze Catedrala Mantuirii Neamului

Senatorii au respins, luni, proiectul de lege initiat de deputatul Remus Cernea, care prevede ca fondurile pentru ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului sa nu provina din bugetele Ministerului Culturii, ci sa fie asigurate de catre Patriarhia Romana.

Primaria Capitalei: Marian Munteanu intra in campanie proslavind tema ortodoxiei

Candidatul PNL la Primaria Capitalei abordeaza un discurs nationalist-ortodox, fluturand ca prima promisiune Catedrala Mantuirii Neamului.

Scandalul in care este implicata trupa TAXI a trecut la un nou nivel. Cartarescu face apel la ratiune: Nu e un manifest, un atac la Catedrala Mantuirii Neamului sau o teza de doctorat, e o poezie cantata (VIDEO)

Scandalul in care este implicata trupa TAXI a trecut la un nou nivel. Pentru ca a aparut in videoclipul melodiei, un fan al lui Mircea Catarescu a dat foc unui exemplar al Cartii Frumoasele.

Statul va continua sa finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului

Senatul a respins, luni, propunerea deputatului Remus Cernea ca statul sa nu finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Proiectul prevedea ca fondurile destinate construirii Ansamblului arhitectural Catedrala Mantuirii Neamului vor fi asigurate de catre Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane fara contributii din bugetele Ministerului Culturii si Cultelor, autoritatilor administratiei publice locale sau a altor institutii publice.

Proiectul lui Cernea ca statul sa nu finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului, respins de Senat

Senatul a respins, luni, in calitate de prima camera sesizata, propunerea legislativa a deputatului Remus Cernea ca statul sa nu finanteze construirea Catedralei Mantuirii Neamului, informeaza Agerpres.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Teodor Atanasiu, numit sef de campanie al lui Marian Munteanu

Organizatia PNL a decis, joi, desemnarea lui Teodor Atanasiu drept coordonator al campaniei lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. Atanasiu a fost, de asemenea, liberalul care i-a telefonat lui Munteanu pentru a-i propune sa candideze din partea PNL.

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )