Libnet.ro
UNICEF

23:30

Primaria Sectorului 4: Acordul de functionare a clubului Colectiv nu era conditionata de autorizatia de prevenire si stingere a incendiilor

România Liberă România Liberă,
Primaria Sectorului 4: Acordul de functionare a clubului Colectiv nu era conditionata de autorizatia de prevenire si stingere a incendiilor

Primaria Sectorului 4 a transmis, printr-un comunicat, ca eliberarea autorizatiei de functionare a clubului Colectiv nu era conditionata de emiterea prealabila a autorizatiei de prevenire si stingere a incendiilor. continuă pe România Liberă

Mesajul primarului Piedone, dupa controversele starnite de avizul de functionare al Clubului Colectiv: Toata lumea cauta unde nu trebuie

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, pare ca nu isi doreste in aceste zile sa dea foarte multe explicatii cu privire la autorizatia de functionare a Clubului Colectiv. Contactat de reporterii Adevarul, edilul a spus ca nu cautam unde trebuie si ca nu vrea sa faca declaratii pentru ca in aceste zile a fost doliu national.

Clubul Colectiv functiona pe baza unei declaratii pe propria raspundere a proprietarului. Ce precizari a facut Primaria Sectorului 4

Primaria Sectorului 4 a transmis ca Clubul Colectiv functiona pe baza unei declaratii pe propria raspundere a unuia dintre asociatii clubului, Paul-Catalin Gancea. Totodata, Primaria a explicat ca reprezentantii Autoritatii Locale Sector 4 au desfasurat verificarile in baza atributiilor impuse prin Legea Politiei Locale, dar nu aveau competente in a controla respectarea normelor de Prevenire si Stingere a Incendiilor PSI).

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, arestati preventiv

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost arestati preventiv, prin decizia Judecatoriei Sectorului 4, anunta Mediafax. Cei trei actionari ai clubului, unde vineri seara a izbucnit un incendiu ce a dus la pierderea vietii a 32 de oameni si ranirea a aproape 200, fusesera adusi, marti, in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Cei trei actionari ai clubului Colectiv au fost arestati preventiv

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost arestati preventiv, prin decizia Judecatoriei Sectorului 4.

Documente legate de firma care detine clubul Colectiv, ridicate de la Primaria Sectorului 4

Procurorii Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) si politistii ridica de la Primaria Sectorului 4 mai multe avize si acte legate de firma care detine Clubul Colectiv. Parchetul face cercetari pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, in cazul incendiului izbucnit vineri in club, in urma caruia 32 de persoane au murit si alte aproximativ 200 au fost ranite.

Incendiul din Colectiv: Ridicari de documente de la Primaria Sectorului 4 si ITM

Procurorii de la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PiCCJ) au ridicat, duminica, mai multe documente de la Primaria Sectorului 4 si de la Inspectoratul Teritorial de Munca, in ancheta incendiului izbucnit in clubul Colectiv.

Anchetatorii au ridicat documente de la Primaria Sectorului 4

Anchetatorii au ridicat duminica documente de la mai multe institutii publice in cadrul anchetei privind incendiul de la clubul Colectiv, printre care se afla Primaria Sectorului 4 si Inspectoratul Teritorial de Munca ITM), informeaza Agerpres.

Doi dintre patronii clubului Colectiv, retinuti de procurori

ACTUALIZARE 20:51 Un alt actionar de la clubul Colectiv, Paul Gancea, retinut de procurori Paul Gancea, un alt actionar al clubului Colectiv, a fost retinut in aceasta seara, pentru 24 de ore, de catre procurorii Parchetului General, transmit televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 19:36 Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, decorati post-mortem de presedintele Iohannis * ACTUALIZARE 19:11 Iohannis: Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite; sunt cuvinte de incurajare transmise romanilor Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de mesajele de solidaritate primite de la sefii de state si de guverne, de la ambasadorii straini aflati la Bucuresti, si le multumeste tuturor. *ACTUALIZARE 18:49 Alin Anastasescu, retinut pentru 24 de ore *ACTUALIZARE 18:30 Executivul va suplimenta fondul pentru pacientii critici *ACTUALIZARE 17:18 Ambasadele straine de la Bucuresti au coborat steagul in berna in memoria victimelor tragediei *ACTUALIZARE 17:10 Ponta: Guvernul lucreaza la un act normativ privind regimul cluburilor *ACTUALIZARE 17:04 31 de morti dupa incendiul din club *ACTUALIZARE 16:59 Teodorovici: Exista resurse la buget pentru a sustine efortul de recuperare a ranitilor *ACTUALIZARE 15:48 Demisie la TVR, dupa ce Televiziunea Publica nu a difuzat tragedia din Colectiv *ACTUALIZARE 15:43 Colegiul Psihologilor pune la dispozitie o linie telefonica de urgenta pentru victimele incendiului *ACTUALIZARE 15: 30 PiCCJ: Actionarii Colectiv, audiati ca suspecti de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa *ACTUALIZARE 13:03 Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi audiati la Parchetul General *Actualizare 11:50 Andra Ratiu, martor: Jandarmeria nu a vrut sa ne ajute sa caram oamenii *ACTUALZIARE 12:31 Patronul clubului Expirat, pe Facebook: inchid clubul; din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol *ACTUALIZARE 10:36 Autoritatile din Republica Moldova au trimis circa 700 de litri de sange pentru victemele de la Colectiv *ACTUALIZARE 9:39 Politia Capitalei va audia martori ai tragediei de la Clubul Colectiv *ACTUALIZARE 9:18 Medicul Ioan Lascar: Numarul deceselor in urma incendiului din Colectiv s-ar putea dubla *ACTUALIZARE 7:48 Ambasadorul Frantei: Doi experti francezi in tratamentul arsurilor vin duminica seara la Bucuresti.

Patronii clubului Colectiv din Capitala, audiati la Parchetul General

ACTUALIZARE 13:03 Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi audiati la Parchetul General Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi adusi cu mandat la sediul Parchetului General pentru a fi audiati de procurori in dosarul privind incendiul de vineri seara, transmit televiziunile de stiri care citeaza surse judiciare. *Actualizare 11:50 Andra Ratiu, martor: Jandarmeria nu a vrut sa ne ajute sa caram oamenii *ACTUALZIARE 12:31 Patronul clubului Expirat, pe Facebook: inchid clubul; din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol *ACTUALIZARE 10:36 Autoritatile din Republica Moldova au trimis circa 700 de litri de sange pentru victemele de la Colectiv *ACTUALIZARE 9:39 Politia Capitalei va audia martori ai tragediei de la Clubul Colectiv *ACTUALIZARE 9:18 Medicul Ioan Lascar: Numarul deceselor in urma incendiului din Colectiv s-ar putea dubla *ACTUALIZARE 7:48 Ambasadorul Frantei: Doi experti francezi in tratamentul arsurilor vin duminica seara la Bucuresti.

Marturii sumbre despre morga improvizata in curtea clubului Colectiv: Am fost unde se depozitau cadavrele si a trebuit sa le numaram

Medicul Viorica Nicolae si asistentul Florin Burlac, oamenii din cel de-al doilea echipaj al Ambulantei Bucuresti ajuns vineri noapte in fata Clubului Colectiv, acolo unde zeci de oameni au murit, au povestit episoade dramatice din operatiunea de salvare. La patru zile de la tragedie, salvatorii isi amintesc cu lacrimi in ochi detalii cutremuratoare despre iadul prin care trecut tinerii din Colectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )