Libnet.ro
UNICEF

05:00

Principiile mele in aceasta campanie electorala pentru Primaria si Consiliul Local Bacau

Adevărul Adevărul,
Principiile mele in aceasta campanie electorala pentru Primaria si Consiliul Local Bacau

Pe 5 iunie candidez la Primaria si Consiliul Local Bacau. V-am spus deja de ce candidezsi ce fel de campanie voi aborda in urmatoarele 2 luni, insa as vrea sa subliniez si sa detaliezprincipiile dupa care ma ghidezpentru aceasta candidatura independenta, initiativa care pentru mine chiar nu este o chestiune de viata si de moarte si pe care o socotesc ca fiind mult mai importanta decat persoana mea. continuă pe Adevărul

La 23 de ani va candida impotriva PSD-istului Muia: Adriana Nan, una dintre tinerele sperante ale PMP, va lupta pentru primaria comunei Cheveresu Mare, judetul Timis (VIDEO)

La 23 de ani va candida impotriva lui Muia! Simona Adriana Nan, una dintre tinerele sperante ale Partidului Miscarea Populara, va lupta pentru primaria comunei Cheveresu Mare din judetul Timis.

Primul scandal major din campanie. Orban conditioneaza aparitia la dezbaterile electorale

Candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, Ludic Orban, pare sa repete scenariul de la alegerile prezidentiale. Liberalul o provoaca pe candidata PSD, Gabriela Firea, si a spus ca el se.

Senatorul PNL Andrei Volosevici renunta la candidatura pentru Primaria Ploiesti, dat fiind ca este vizat de o ancheta a DNA

Senatorul PNL Andrei Volosevici, urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat ca-si retrage candidatura la Primaria Ploiesti, dat fiind ca este vizat de o ancheta a DNA, informeaza Agerpres. Pe.

Senatorul Dumitru Pelican anunta ca va candida pentru Primaria sectorului 2 pe listele Partidului Ecologist

Senatorul Dumitru Pelican anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca va candida la alegerile locale pe listele Partidului Ecologist, la Primaria sectorului 2, informeaza Agerpres.

Senatorul PNL Andrei Volosevici, cercetat de DNA, renunta la candidatura pentru Primaria Ploiesti

Senatorul PNL Andrei Volosevici, care este urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat, duminica seara, ca isi retrage candidatura la Primaria Ploiesti avand in vedere faptul ca este vizat de o ancheta, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )