Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatorul Dumitru Pelican anunta ca va candida pentru Primaria sectorului 2 pe listele Partidului Ecologist

Hotnews Hotnews,
 Senatorul Dumitru Pelican anunta ca va candida pentru Primaria sectorului 2 pe listele Partidului Ecologist

Senatorul Dumitru Pelican anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca va candida la alegerile locale pe listele Partidului Ecologist, la Primaria sectorului 2, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Un fost candidat al PMP la Primaria Sectorului 6 reclama la DNA ca i s-au cerut 15.000 de euro pentru startul campaniei

Carmen Dinca, fost candidat din partea PMP pentru Primaria Sectorului 6, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale pentru a face un denunt. Aceasta il acuza pe presedintele PMP Sector 6, Stefan Enache, ca i-ar fi cerut 15. 000 de euro pentru startul campaniei electorale.

La 23 de ani va candida impotriva PSD-istului Muia: Adriana Nan, una dintre tinerele sperante ale PMP, va lupta pentru primaria comunei Cheveresu Mare, judetul Timis (VIDEO)

La 23 de ani va candida impotriva lui Muia! Simona Adriana Nan, una dintre tinerele sperante ale Partidului Miscarea Populara, va lupta pentru primaria comunei Cheveresu Mare din judetul Timis.

Primaria Sectorului 4 a suspendat aranjamentele pentru Memorialul Colectiv, din Parcul Lumea Copiilor

Primaria Sectorului 4 a suspendat aranjamentele pentru Memorialul Colectiv, din Parcul Lumea Copiilor. Daniel Baluta, primarul interimar al sectorului mentionat mai sus a decis suspendarea conducerii Directiei.

Fosta candidata PMP la Primaria Sectorului 6 sustine ca partidul i-a cerut 15.000 de euro pentru campania electorala

Carmen Dinca, cea care a fost anuntata initial candidat al PMP la Primaria sectorului 6, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a depune un denunt impotriva sefului organizatiei locale a partidului.

Fostul candidat la Primaria sectorului 6, Carmen Dinca, la DNA

Carmen Dinca, cea care a fost anuntata initial candidat al PMP la Primaria sectorului 6, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a depune un denunt impotriva sefului organizatiei locale a partidului, ea sustinand ca i-au fost ceruti 15. 000 de euro pentru ''demararea campaniei electorale '', transmite Agerpres.

Senatorul PNL Andrei Volosevici renunta la candidatura pentru Primaria Ploiesti, dat fiind ca este vizat de o ancheta a DNA

Senatorul PNL Andrei Volosevici, urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat ca-si retrage candidatura la Primaria Ploiesti, dat fiind ca este vizat de o ancheta a DNA, informeaza Agerpres. Pe.

Senatorul PNL Andrei Volosevici, cercetat de DNA, renunta la candidatura pentru Primaria Ploiesti

Senatorul PNL Andrei Volosevici, care este urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat, duminica seara, ca isi retrage candidatura la Primaria Ploiesti avand in vedere faptul ca este vizat de o ancheta, informeaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )