Libnet.ro
UNICEF

05:00

Procurorii cer pedepse mai mari pentru inculpatii din dosarul Transferurilor si confiscarea unor sume de bani

Antena3 Antena3,
Procurorii cer pedepse mai mari pentru inculpatii din dosarul Transferurilor si confiscarea unor sume de bani

Procurorii cer pedepese mai mari pentru inculpatii din dosarul Transferurilor si inchisoare cu executare si pentru Gica Popescu si Jean Padureanu. Pentru Giovani Becali, magistratii solicita si o condamnare. continuă pe Antena3

Verdictul pentru greii fotbalului se va da pe 20 mai. Procurorii au cerut pedepse mai mari pentru inculpatii din dosarul Transferurilor

Update 21. 49 - Verdictul pentru greii fotbalului se va da pe 20 mai. Procurorii cer pedepese mai mari pentru inculpatii din dosarul Transferurilor si inchisoare cu executare si pentru Gica Popescu si Jean.

Dosarul Transferurilor: Un procuror al DNA cere pedepse mai mari pentru toti cei implicati

Un procuror al Directiei Nationale Anticoruptie a solicitat vineri unui complet de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pedepse mai mari pentru cei opt oameni din fotbal judecati in dosarul transferurilor, informeaza Agerpres.

Pierderi de 3,7 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea a raportat pierderi de 5,6 milioane lei in primele trei luni ale acestui an, de 3,7 ori mai mari decat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Dosarul Rubygate: Procurorii cer sase ani de inchisoare pentru Berlusconi

Parchetul din Milano a cerut o sentinta de sase ani de inchisoare si interdictia exercitarii unei functii publice pentru Silvio Berlusconi, in cadrul dosarului Rubygate, unde este acuzat de abuz de putere si intretinerea de raporturi sexuale cu o minora, potrivit AFP.

Victimele celor mai mari calamitati din istorie, petrecute in urma cu 43 de ani la Satu Mare, au fost omagiate

Directorul adjunct al Muzeului Judetean Satu Mare, Radu Ardelean, a facut o scurta prezentare a evenimentelor petrecute acum 43 de ani, cand s-a abatut asupra municipiului Satu Mare cele mai mari calamitati naturale din toata istoria consemnata in documente.

Cele mai mari companii listate au mers impotriva economiei in primul trimestru

Economia Romaniei a urcat cu 2,1% in primul trimestru din acest an, insa evolutia pozitiva nu s-a vazut la nivelul celor mai mari zece companii de pe Bursa, care per ansamblu si-au redus profitul cu 1,6% in lunile ianuarie - martie 2013.

Romania are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%. Romania are astfel unul dintre cele mai mari procente din UE de acoperire a depozitelor bancare garantate. Potrivit legii care reglementeaza activitatea FGDB, pana la 30 aprilie, toate cele 32 de banci participante la schema de garantare au platit contributiile aferente anului 2013. Suma colectata la expirarea termenului de plata a fost de 446,7 milioane de lei, au transmis joi HotNews. ro, oficialii Fondului. Contributia platita de banci reprezinta 0,3% din total depozite garantate la 31 decembrie 2012.

FGDB: Tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%, tara noastra avand, astfel, unul dintre cele mai mari procente din Uniunea Europeana UE) de acoperire a depozitelor bancare garantate, informeaza un comunicat de presa.

S-au cumparat imobiliare de circa 120 mil. euro la inceput de an: cele mai mari tranzactii

Investitiile din primul trimestru din Romania au totalizat 116 mil. euro, reprezentand o crestere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Sectorul de birouri a reprezentat 65,7% din volumul total, urmat de retail cu 21,4%, arata cel mai recent.

O strategie bazata pe exporturi este mai adecvata pentru o crestere sustenabila pe termen lung

Criza financiara globala ne-a invatat ca modelul de crestere al Romaniei anterior crizei bazat pe un influx de capital care a finantat consumul nu este sustenabil si ca o strategie bazata pe exporturi este mai adecvata pentru o crestere sustenabila pe termen lung, potrivit Cartii Albe a Consiliului Investitorilor Romani n. r CIS romana - FIC eng) 2013.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )