Libnet.ro
UNICEF

00:07

Procurorul Stefan Crisu, cercetat in arest la domiciliu pentru trafic de influenta

B1 B1,
Procurorul Stefan Crisu, cercetat in arest la domiciliu pentru trafic de influenta

Procurorul Stefan Crisu va fi cercetat in arest la domiciliu, a decis inalta Curte de Casatie si Justitie, care a mentinut astfel sentinta data in 25 mai de Curtea de Apel Bucuresti, transmite Mediafax. continuă pe B1

Procurorul Stefan Crisu, cercetat in arest la domiciliu pentru trafic de influenta. Decizia este definitiva

Curtea Suprema a decis ca procurorul Stefan Crisu sa fie cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a primit 2. 000 de euro si un telefon de 1. 000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) sa restituie unei persoane o masina de lux ridicata la perchezitii.

Gheorghe Nichita afla daca scapa de arest: Curtea de Apel Bucuresti judeca contestatia prin care procurorii cer in continuare arest la domiciliu pentru edilul suspendat

Cariera politica a primarului de Iasi, Gheorghe Nichita se afla vineri in balanta. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca contestatia DNA prin care procurorii cer in continuare arest la domiciliu pentru.

Ioan Oltean, pus sub invinuire pentru trafic de influenta in dosarul vicepresedintelui CJ Bihor

42 - Deputatul Ioan Oltean a fost pus sub invinuire pentru trafic de influenta in dosarul de coruptie al vicepresedintelui Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss. Oltean este acuzat de procurori ca.

Wigler Solomon, consilierul personal al lui Sorin Oprescu, retinut pentru trafic de influenta: Primarul Capitalei l-a suspendat pe consilier (VIDEO)

15 Sorin Oprescu l-a suspendat pe Wigler Solomon, consilierul sau personal care a fost retinut pentru trafic de influenta, informeaza B1 TV. Consilierul personal al primarului Capitalei, Wigler Solomon, a.

Sofer roman, arestat in Italia pentru trafic de imigranti

Un sofer roman care transporta cu o autoutilitara 20 de imigranti extracomunitari a fost arestat, miercuri, in nordul Italiei,pentru trafic de imigranti .

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole, condamnat pentru trafic de migranti

Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole, a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de inchisoare pentru trafic de migranti, in urma unei decizii a Curtii de Apel Timisoara.

Darius Valcov, urmarit penal in al doilea dosar, pentru trafic de influenta

ACTUALIZARE 12:53 Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de fostul ministru de finante Darius Valcov, intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta in perioada cand acesta era senator.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. Ghiorghioni este acuzat de procurorii DNA ca a cerut de la un om de afaceri un.

Decizie definitiva in cazul procurorului Crisu. Ce au hotarat magistratii

Procurorul Stefan Crisu va fi cercetat in arest la domiciliu. Asta a decis instanta suprema in dosarul in care procurorul este acuzat ca a primit 2. 000 de euro si un telefon de 1. 000 de euro pentru a interveni.

Procuror de la Parchetul Tribunalului Dolj, retinut pentru trafic de influenta si santaj

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Dolj a fost retinut, azi, fiind suspectat ca a cerut aproximativ 7. 000 de euro de la o persoana care avea pe rol un proces, dar si ca a facut presiuni asupra unor oameni de afaceri ca sa cumpere un imobil, in acest dosar fiind cercetat si un procuror DIICOT, potrivit unui comunicat DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )