Libnet.ro
UNICEF

12:00

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Ploi si descarcari electrice in toata tara

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Ploi si descarcari electrice in toata tara

Instabilitatea atmosferica se va mentine in urmatoarele doua saptamani, in toate regiunile tarii fiind asteptate ploi, descarcari electrice si o scadere cu cateva grade a temperaturilor, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru doua saptamani: temperaturi mai mici si ploi in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis emis, luni, prognoza meteo pentru doua saptamani, valabila toata tara. Potrivit meteorologilor, ploile vor continua si in perioada urmatoare, cand si temperaturile vor inregistra o usoara scadere.

VIDEO Cum va fi vremea la inceput de saptamana. Prognoza meteo pentru luni si marti, in tara si in Bucuresti

Luni, vremea va continua sa se incalzeasca in jumatatea de sud-est a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica se va accentua in majoritatea regiunilor si se va manifesta prin dezvoltari noroase convective, averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina, transmite Mediafax.

VIDEO Prognoza meteo pentru weekend: Ce temperaturi se vor inregistra in Bucuresti, la munte si la mare

Sambata, vremea va fi in general instabila. Indeosebi dupa-amiaza si seara temporar innorarile vor fi accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii relativ extinse in majoritatea zonelor, informeaza Mediafax.

Precipitatii si vreme in racire in toata tara. Vezi prognoza meteo pentru perioada 10 23 iunie

Vremea se va raci in perioada imediat urmatoare pe intreg teritoriul Romaniei si se vor semnala cantitati semnificative de precipitatii, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Daca in.

Fratii Bryan au castigat pentru a doua oara Roland Garros la dublu

Jucatorii americani Bob si Mike Bryan au castigat, sambata, pentru a doua oara in cariera proba de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros. Bob si Mike Bryan s-au impus in finala, cu scorul de 6-4,.

Greva continua la RAT Brasov: Transportul public este blocat pentru a doua zi consecutiv

Transportul public este din nou blocat in Brasov. Soferii regiei autonome de transporturi sunt pentru a doua zi consecutiva in greva. Oamenii au refuzat si sambata dimineata sa iasa in trafic, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2772 seconds )