Libnet.ro
UNICEF

09:00

Radu Banciu, despre mesajul ironic al Elenei Udrea la adresa justitiei: intr-un stat de drept nu poti sa aperi ticalosia. Nu inseamna ca daca intra prietenii dumneavoastra la puscarie, Romania nu mai e un stat democratic (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre mesajul ironic al Elenei Udrea la adresa justitiei: intr-un stat de drept nu poti sa aperi ticalosia. Nu inseamna ca daca intra prietenii dumneavoastra la puscarie, Romania nu mai e un stat democratic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre mesajul postat de Elena Udrea prin intermediul echipei sale de comunicare pe pagina sa de facebook, prin care ironizeaza justitia din Ro. continuă pe B1

Radu Banciu, despre premiul obtinut de Antena 3 in America: Cine sa reprezinte Romania daca nu ei? Devasteaza cu proiectele lor planeta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre premiile obtinute de Antena 3 in cadrul editiei 2015 a New York Festivals - Worlds Best TvFilm, care a avut loc la Las Vegas,.

Radu Banciu, despre pensiile speciale ale alesilor: Puteai sa fii lacatus, trantor, inainte sa devii politician. in timp, ei vor castiga niste firfirei suplimentari (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre pensiile speciale pe care le vor parlamentarii din Romania. Acesta spune ca de si liderul PNL, Alina Gorghiu a declarat ca ea nu.

Radu Banciu, despre premiile castigate de Antena 3 in New York: Un astfel de premiu costa undeva la 375 de parai. ii mai costa drumul, cazarea, shaorma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre premiile de tinichea ale varanilor, el facand referire in acest caz la Antena 3. Un astfel de premiu costa undeva la 375 de para.

REVISTA BLOGURILOR. Ce spune Tolontan despre declaratiile lui Gelu Visan, apropiatul Elenei Udrea

Vineri, citim pe bloguri despre templele din Thailanda, despre declaratiile lui Gelu Visan, apropiatul Elenei Udrea. Citim, de asemenea, si un interviu cu organizatoarea workshopurilor Mobile:Next, Carmen Ciulacu.

Ruxandra Dragomir da din celula Elenei Udrea. Ce face protejata lui Basescu in timpul liber

Dupa obisnuita vizita de vineri, prietena Elenei Udrea a vorbit despre ceea ce face protejata lui Basescu in celula: citeste mult, scrie scrisori pe care urmeaza sa le trimita, face sport si arata foarte.

Dosarul Gala Bute: Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia Elenei Udrea de inlocuire a arestului cu o alta masura mai blanda in dosarul Gala Bute.

Instanta suprema judeca azi o contestatie a Elenei Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, azi, contestatia depusa de Elena Udrea fata de decizia instantei de a-i respinge o cerere de inlocuire a arestului preventiv.

ICCJ a respins contestatia Elenei Udrea la arestul preventiv

Actualizare 21:18 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins definitiv, in aceasta seara, contestatia fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea la masura arestului preventiv, scriu surse din presa.

Instanta suprema judeca joi o contestatie a Elenei Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca joi contestatia depusa de Elena Udrea fata de decizia instantei de a-i respinge o cerere de inlocuire a arestului preventiv. Pe 10 aprilie, Inalta Curte a respins cererea fostului ministru de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar, in dosarul 'Gala Bute'.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )