Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rafinaria Petrobrazi a primit o investitie de 600 mil. euro in modernizare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rafinaria Petrobrazi a primit o investitie de 600 mil. euro in modernizare

OMV Petrom a finalizat programul de modernizare a rafinariei Petrobrazi, derulat in perioada 2010-2014 si care a necesitat investitii de circa 600 milioane euro, fondurile totale alocate de la privatizare, din 2004, ridicandu-se la 1,1 miliarde euro,. continuă pe Wall-Street Ro

Mallul Veranda de langa Piata Obor, la linia de start: 60 mil. euro pentru 15.000 mp de spatii verzi, restaurante pe 1.500 mp si circa 100 de magazine

Compania Prodplast Imobiliare, controlata de omul de afaceri Florin Pogonaru, a demarat lucrarile de pregatire a terenului pentru constructia mallului Veranda de langa Piata Obor din Capitala, o investitie totala de 60 mil. euro.

O noua schema de ajutor de stat, cu un buget de 600 milioane euro

Ministerul Finantelor Publice MFP) a elaborat o noua schema de ajutor de stat care promoveaza dezvoltarea regionala prin sprijinirea investitiilor, cu un buget maxim de 2,7 miliarde lei, respectiv echivalentul a aproximativ 600 milioane euro, potrivit unui proiect de hotarare de guvern publicat pe site-ul MFP, citat de Agerpres.

Praktiker, investitie de 1,5 mil. euro pentru un magazin la Targu-Jiu

Retailerul de bricolaj Praktiker Romani a, controlat de omul de afaceri Omer Susli, a investit 1,5 milioane de euro in deschiderea unui magazin la Targu-Jiu, reteaua ajungand astfel la 28 de unitati.

Electroputere VFU, firma controlata de catre omul de afaceri Gruia Stoica, vinde 20 vagoane unei firme din Belgia cu 2 mil. euro

Electroputere VFU Pascani RMAR), parte a grupului Grampet, detinut de omul de afaceri Gruia Stoica , vinde companiei Daxi din Belgia un numar de 20 de vagoane de calatori, tranzactia avand o valoare de aproximativ 2 milioane euro.

Producatorul de vinuri Vitis Metamorfosis a investit 2,8 mil. euro in prima sa crama

Vitis Metamorfosis, producator de vinuri premium din regiunea Dealu Mare, a inaugurat oficial prima sa crama, in Vadu Sapat, comuna Ungureni. Investitia in achizitionarea si restaurarea completa a cramei se ridica la 2,85 milioane de euro.

Greva pilotilor de la Air France: pierderi de cel putin 10 mil. euro pe zi pentru companie

Greva pilotilor de la Air France, programata pentru zilele saptamanii viitoare, va genera pierderi curpinse intre 10 si 15 milioane euro pe zi companiei aeriene, informeaza The Wall Street Journal.

Carpatica Asig, plan de redresare financiara: injectarea unor fonduri de pana la 20 mil. euro

Planul de redresare financiara a Carpatica Asig care vizeaza restabilirea profitabilitatii implica o infuzie de fonduri de cel mult 20 milioane de euro, care vor fi acoperita prin majorarea capitalului social si atragerea unui imprumut subordonat, au.

Modernizarea Hotelului Bradet, costuri de 7 mil. euro; Complexul a fost redenumit si clasificat la 4 stele

Grupul ungar Danubius Hotels a alocat fonduri de 7 milioane de euro in modernizarea hotelului Bradet din Sovata, judetul Mures. Complexul este acum inclus in categoria de lux patru stele superior si a fost redenumit Danubius Health Spa Resort Bradet.

Praktiker deschide primul magazin de bricolaj sub conducerea lui Omer Susli, la Targu Jiu, in urma unei investitii de 1,5 mil. euro

Praktiker , candva liderul pietei locale de bricolaj, a deschis magazinul din Targu Jiu, al 28-lea al retelei, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro, marcand astfel prima inaugurare a retailerului DIY dupa cinci ani de seceta.

Germania va finanta cu 3.9 mil. euro un parc eolian din Muntii Padurea Craiului

Ministerul Mediului din Germania va contribui cu pana la 3,9 milioane de euro la finantarea unui proiect eolian din apropierea localitatii Tomnatic din judetul Bihor, in cadrul eforturilor de protejare a mediului prin reducerea emisiilor de dioxid de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )