Libnet.ro
UNICEF

10:00

Raiduri la mai multe firme europene de reciclare a bateriilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raiduri la mai multe firme europene de reciclare a bateriilor

Comisia Europeana a efectuat raiduri la mai multe societati specializate in reciclarea bateriilor, ca parte a unei investigatii bazate pe suspiciuni de cartel. continuă pe Ziarul Bursa

Cluj: Primarii din mai multe comune cer ajutor dupa ce ursii au ucis 12 vaci si 4 oi

Primarii a doua localitati din judetul Cluj au cerut ajutorul vanatorilor, dupa ce, in ultimele 3 saptamani mai multe animale din sat au fost ucise de ursi, transmite Mediafax. Edilii comunelor Marisel si.

Iasi: Dupa ce au participat la o pomana, mai multe persoane au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Mai multe persoane din comuna Draguseni, judetul Iasi, au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Oamenii au inceput sa se simta rau la putin timp dupa ce au participat la un parastas. De vina,.

Nasterea in apa, fara durere si fara stres. Afla mai multe de la Michel Odent, parintele nasterii subacvatice

O nastere rapida, fara durere si fara stres. E tot ce isi doreste orice viitoare mama. Pentru cele mai multe romance, asta echivaleaza cu o cezariana. Medicina moderna le-a rapit femeilor increderea ca.

Harghita: INCENDIU puternic la o fosta cooperativa agricola, focul distrugand mai multe utilaje.

Peste 150 de persoane intervin, vineri dimineata, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la fosta cooperativa agricola din comuna Tusnadul Nou, judetul Harghita, focul distrugand mai multe utilaje care erau depozitate acolo, transmite corespondentul Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Oltul al judetului Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat ca un incendiu a izbucnit, in cursul noptii, in grajdul fosteti cooperative agricole de .

PERCHEZITII LA PROFESORI suspectati de CORUPTIE, in mai multe judete.

Politistii si procurorii fac 22 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Valcea si Olt, fiind vizate mai multe cadre didactice si salariati ai unei institutii de invatamant superior din Capitala, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. Profesorii, care predau la universitatea privata Bioterra, sunt cercetati pentru fapte de coruptie si fals. Ei ar fi pretins bani de la studenti pentru acordarea unor note mai mari la licenta. In urma perchezitiilor vor fi duse la audieri 40 .

Comisia Europeana a renuntat la mai multe proceduri de infringement impotriva tarii noastre

Comisia Europeana a clasat astazi 13 proceduri de infringerment declansate impotriva Romaniei in constatarea neindeplinirii obligatiilor care ii revin in baza Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene, anunta Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat de presa.

Sharp concediaza 10.000 oameni si vrea sa vanda mai multe fabrici

Producatorul nipon de televizoare Sharp intentioneaza sa desfiinteze peste 10. 000 de locuri de munca, din totalul de aproape 57. 000, si negociaza vanzarea mai multor fabrici, parte a unui plan de revenire pe profit, au declarat surse apropiate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )