Libnet.ro
UNICEF

18:00

Reactia lui Iohannis, dupa decizia ICCJ privind incompatibilitatea

Antena3 Antena3,
Reactia lui Iohannis, dupa decizia ICCJ privind incompatibilitatea

Presedintele Klaus Iohannis spune ca a fost convins inca de la inceput ca nu se afla intr-o stare de incompatibilitate, motiv pentru care nu a dorit nicio amanare in acest caz. Reactia sefului statului a venit. continuă pe Antena3

Reactia presedintelui Klaus Iohannis dupa castigarea procesului cu ANI

Presedintele Klaus Iohannis saluta decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie dupa castigarea procesului cu Agentia Nationala pentru Integritate ANI) mentionand ca a fost convins inca de la inceput ca nu s-a aflat intr-o situatie de incompatibilitate, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa castigarea procesului cu ANI: Recomand tuturor politicienilor sa raspunda cu promptitudine oricaror solicitari din partea Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis saluta decizia instantei supreme in cazul procesului sau cu Agentia Nationala de Integritate, precizand ca a fost convins, inca de la inceput, ca nu s-a aflat intr-o situatie de incompatibilitate si, de aceea, nu a recurs la niciun fel de exceptie care ar fi fost de natura sa amane aceasta pronuntare. Seful statului recomanda, totodata, tuturor politicienilor sa raspunda cu promptitudine oricaror solicitari din partea Justitiei.

Reactia PNL, dupa decizia finala in procesul lui Iohannis

Liderii PNL au reactionat dupa pronuntarea deciziei finale in procesul lui Klaus Iohannis si au cerut ca Victor Ponta sa-si dea demisia din fruntea Guvernului pentru afirmatiile facute in timpul campaniei referitoare la cazul fostului lider liberal.

Presedintele Klaus Iohannis saluta decizia instantei supreme privind procesul de incompatibilitate

Presedintele Klaus Iohannis a salutat decizia instantei supreme in procesul de incompatibilitate, seful statului castigand definitiv procesul cu ANI. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Decizia CCR privind confiscarea extinsa, favorabila lui Dan Voiculescu

Curtea Constitutionala CCR) a decis in data de 15 ianuarie ca masura confiscarii extinse prevazuta in Codul penal este posibila doar pentru bunurile dobandite dupa anul 2012, respectiv de la momentul.

Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Knapp: Este pentru a treia oara cand mi se intampla. M-am bucurat!

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a declarat, dupa calificarea in turul al doilea la Australian Open, ca a simtit putina presiune, dar ca este bucuroasa ca a evoluat bine si ca a invins-o pe Karin Knapp, 50 WTA.

Klaus Iohannis, dupa o luna de mandat: Am parcurs primii pasi ai proiectului Romania lucrului bine facut (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, pe Facebook, un mic bilant dupa prima luna la Cotroceni. El a declarat ca a parcurs primii pasi institutionali catre proiectul Romania lucrurlui bine facut,.

VIDEO. Bilantul lui Iohannis dupa 30 de zile de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a realizat un bilant al celor 30 de zile de cand a preluat mandatul, pe pagina sa oficiala de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )