Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recolta de rapita a Romaniei ar putea fi mai mare cu 52% in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Recolta de rapita a Romaniei ar putea fi mai mare cu 52% in acest an

Tara noastra ar urma sa inregistreze cea mai mare crestere procentuala a recoltei de rapita din Uniunea Europeana, cel mai mare producator mondial, productia estimata pentru acest an ajungand la un milion de tone, cu 52% mai mare decat cea realizata anul trecut, potrivit unui raport Oil World citat de Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Structura celui mai mare pod din PET-uri este aproape gata. Sambata se va putea traversa peste Bega

Dupa doua perioade de amanari, cel mai mare pod din PET-uri din lume urmeaza sa fie inaugurat, sambata, pe Bega, in zona restaurantului Flora.

Brazilia, cel mai mare perdant al Mondialului: ce a castigat si ce a pierdut Tara Cafelei dupa CM 2014

Pe teren, gazda turneului final a inregistrat cel mai mare esec din istoria ei in acel 1-7 cu Germania. Din punct de vedere financiar, nota de plata a competitiei va lovi din plin economia tarii.

Un dinozaur cu patru aripi a fost descoperit in China. Este cel mai mare exemplar de acest tip

Analizele asupra structurii osoase a animalului au aratat ca acesta ajunsese la talia adulta si ca avea o greutate de circa 4,5 kilograme, fapt care face din el cel mai mare dintre toti dinozaurii cu patru aripi cunoscuti. Este o denumire neoficiala ce a fost data acestei familii de dinozauri datorita prezentei penelor pe cele patru membre.

Dedesubturile vizitei lui Putin la Havana. Rusia redeschide cea mai mare baza externa de spionaj.Vom fi un JUNGHI in COASTA AMERICANILOR!

Moscova si Havana au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste redeschiderea SIGINT, un edificiu starategic, amplasat in Lourdes, Cuba. Candva cea mai mare baza rusa de acest fel, din strainatate, SIGINT a fos.

Alianta imposibila: Jobs a declarat IBM cel mai mare inamic, Tim Cook incheie un parteneriat cu aceasta companie

In urma cu 30 de ani, Steve Jobs, pe atunci director si cofondator Apple, numea IBM cel mai mare rival al companiei sale si il vedea precum Big Brother din romanul 1984 al lui George Orwell. in 2014, Steve Jobs nu mai e, iar Tim Cook, actualul director, a adus IBM drept un partener apropiat.

EXCLUSIV Caz fara precedent in Romania: fabrica de copii a intrat in insolventa. Declinul celui mai mare spital privat din Vestul tarii

Athena Hospital, cel mai mare spital privat din zona de Vest a tarii si unul dintre cele mai renumite centre de fertilizare in vitro din Romania, a intrat in insolventa. Potrivit specialistilor din domeniu, dosarul este unul cu totul special, fiind pentru prima data cand o clinica de fertilizare in vitro intra in insolventa.

Lemet deschide cel mai mare magazin de mobila din Botosani

Lemet a inaugurat cel de-al doilea magazin LEMS din acest an. Dupa magazinul deschis la inceputul lunii in Onesti, Lemet a deschis un nou magazin LEMS la Botosani. Acesta fiind cel mai mare magazin de mobila din Botosani si unul dintre cele mai mari magazine al retelei. Valoarea investitiilor realizate pentru inaugurarea acestui magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de lei. LEMS ofera clientilor reduceri de sute de lei la cele mai cautate produse: bucatarii, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese si scaune si alte produse. in magazinele LEMS a inceput perioada de sales. Pana pe 3 august clientii pot beneficia de reduceri de pana la 40% pentru sute de produse. LEMS ofera clientilor si un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda, prin intermediul CEB Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, 20-30 de rate fara dobanda prin UniCredit Consumer Financing, sau 6 rate fara dobanda prin Bancpost .

Airbus a atras comenzi de 21 de miliarde de dolari la cel mai mare targ de aviatie

Airbus Group a atras in prima zi a salonului aeronautic de la Farnborough comenzi in valoare de 21 de miliarde de dolari, plasandu-se inaintea concurentului american Boeing, la cel mai mare targ de aviatie al.

Analiza: Numarul fetelor care au promovat Bacalaureatul, mai mare decat cel al baietilor

Rata de promovare in randul fetelor a fost cu 4,5% mai mare decat in randul baietilor, arata datele centralizate de Ministerul Educatiei.

Finala Cupei Mondiale, urmarita de 3,4 milioane de romani. Audienta in Germania, de zece ori mai mare

Victoria Germaniei in fata Argentinei in finala Cupei Mondiale a fost, la TVR, cel mai urmarit meci din cadrul competitiei gazduite de Brazilia: duminica seara, partida a fost urmarita, in medie, de 3,4 milioane de romani, dintre care circa 2 milioane au fost telespectatori din mediu urban, potrivit unui anunt al Televiziunii publice. In Germania, audienta a fost de zece ori mai mare, postul ARD inregistrand un record istoric.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )