Libnet.ro
UNICEF

06:00

Remus Pricopie: Examenul de Bacalaureat si Evaluarea nationala nu isi schimba structura in anul scolar 2014-2015

Hotnews Hotnews,
 Remus Pricopie: Examenul de Bacalaureat si Evaluarea nationala nu isi schimba structura in anul scolar 2014-2015

Examenul de Bacalaureat si Evaluarea nationala nu isi vor schimba structura in anul scolar 2014-2015, a declarat duminica pentru Agerpres ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie. Remus Pricopie este de parere ca in sistemul de invatamant trebuie sa fie efectuate schimbari cu conditia ca acestea sa fie realizate progresiv si sa aduca stabilitate si progres. continuă pe Hotnews

Remus Pricopie: Vrem mai putine materii la a XI-a si a XII-a pentru ca elevii sa se concentreze pe examene

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, isi doreste ca numarul materiilor predate la clasele a XI-a si a XII-a sa scada peste cativa ani, iar elevii sa poata opta, in functie de interesul lor, pentru un domeniu sau altul, in vederea examenului de bacalaureat si a admiterii la facultate, transmite Mediafax.

Remus Pricopie: Nimeni nu se poate inscrie la facultate fara diploma de Bacalaureat

Remus Pricopie, ministrul Eductiei, a declarat, joi, ca nimeni nu se poate inscrie la facultate daca nu are diploma de Bacalaureat. Cei fara diploma se pot inscrie in aceste conditii doar la colegii, care au statut de scoala postliceala,.

Remus Pricopie: Subiectul admiterii in invatamantul superior fara diploma de BAC nu exista!

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, duminica, in judetul Dambovita, ca subiectul admiterii in invatamantul superior fara diploma de BAC nu exista, oficialul bazandu-se in acest sens pe doua articole din legea educatiei, care prevad ca nu ai dreptul sa te inscri in invatamantul superior fara diploma de Bacalaureat.

Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Elevii claselor I vor invata dupa fise, iar elevii claselor a II-a vor invata dupa manualele vechi in urmatoarele saptamani

Elevii de clasa I, incepand de maine si pentru o saptamana-doua, vor face recapitularea notiunilor pe care le-au invatat la clasa pregatitoare, dupa care vor invata dupa fise, a anuntat ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Elevii de clasa a II-a vor folosi manualele vechi pentru a parcurge programa, a declarat ministrul, in cadrul unei emisiuni la TVR. Pricopie a precizat ca nu au fost identificate probleme majore in desfasurarea licitatiei pentru manuale digitale, pentru ca altfel CNSC ar fi suspendat sau anulat procedura. Noi ar trebui de maine intr-o saptamana sa anuntam rezultatele cu castigatorii licitatiei pentru manuale, dupa reevaluarea tuturor ofertelor depuse, a mai anuntat ministrul Educatiei.

Remus Pricopie: Daca nu se rezolva problema manualelor putem reveni la editorul unic al Ministerului Educatiei

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat duminica, la Gaesti, ca, daca nu se rezolva in urmatorii cinci ani problema manualelor scolare, se poate ajunge la editorul unic al Ministerului Educatiei, solutie pe care totusi nu o agreeaza, transmite Agerpres.

A picat Evaluarea Nationala pentru ca nu s-a putut tine dupa dictare

O eleva din clasa a VIII-a de la Liceul Tehnologic din Bustuchin a picat examenul de Evaluare Nationala pentru ca nu s-a putut tine dupa dictare. Asta le-a declarat eleva oamenilor legii, care au deschis o ancheta, la finalul careia, au dispus trimiterea in judecata a directorului si directorului adjunct al unitatii de invatamant.

Remus Pricopie: Nimeni nu poate dobandi statutul de student fara diploma de bacalaureat

Nimeni nu se poate inscrie la facultate si nu poate dobandi statutul de student fara diploma de bacalaureat sau adeverinta care sa ateste sustinerea si promovarea examenelor de bacalaureat, a declarat, joi,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )