Libnet.ro
UNICEF

06:30

Republica Moldova are nevoie de o presa mai putin politizata

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova are nevoie de o presa mai putin politizata

Presa din Republica Moldova ar trebui sa devina mai putin colorata din punct de vedere politic, sa devina mai credibila pentru cetateni si mai calitativa. Directorul Centrului pentru Jurnalism Independent CJI), Nadine Gogu, a declarat pentru IPN ca se doreste ca in 2015 sa existe o presa de calitate, care sa se conformeze rigorilor deontologice. continuă pe Adevărul

Comertul cu Rusia si loviturile primite de Republica Moldova in anul 2014

in anul 2014 Republica Moldova a primit mai multe lovituridin partea Rusiei. in plus, incepand cu 1 ianuarie 2014, Rusia a impus mai multe restrictii migrantilor moldoveni.

Klaus Iohannis: Vreau sa dau semnalul ca imi pasa de Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, in emisiunea Adevarul Live, ca doreste sa arate ca ii pasa de Republica Moldova. Exista semnale ca pana la vizita mea la Chisinau se va apropia de.

Ponta: Romania nu mai are nevoie de un acord tip preventiv cu FMI, dar un acord flexibil nu strica

Romania nu mai are nevoie de un acord tip preventiv cu FMI, dar incheierea unui acord flexibil, de tipul celui pe care il are Polonia, nu strica si nu costa, a declarat, joi, premierul Victor Ponta, adaugand ca negocierile in acest sens vor avea loc.

Vestmoldtransgaz din Republica Moldova va transporta gazele prin conducta Iasi-Ungheni

Compania de stat Vestmoldtransgaz din Republica Moldova va asigura serviciul de transport al gazelor naturale prin intermediul gazoductului Iasi-Ungheni, potrivit Mediafax.

Compania Vestmoldtransgaz din Republica Moldova va transporta gazele prin conducta Iasi-Ungheni

Compania de stat Vestmoldtransgaz din Republica Moldova va asigura serviciul de transport al gazelor naturale prin intermediul gazoductului Iasi-Ungheni.

Klaus Iohannis, la Gala Ligii studentilor romani din strainatate: Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Gala Ligii studentilor romani din strainatate, ca Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare. Romania are nevoie de o strategie adevarata de.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o strategie de promovare, nu de un logo sau clip publicitar

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, ca Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo sau un clip publicitar, ci o viziune si un set de actiuni care sa.

Iohannis: Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, ca Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo sau un clip publicitar, ci o viziune si un set de actiuni care sa defineasca cine suntem in lume, ca natiune.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, ca Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo sau un clip publicitar, ci o viziune si un set de actiuni care sa defineasca cine suntem in lume, ca natiune.

Hotul care a speriat Calarasiul, arestat. Tanarul a spart 9 case in mai putin de 2 luni

In mai putin de doua luni, un tanar din Calarasi a dat spargeri dupa spargeri. Noua case au fost jefuite de Mihai C. , de 19 ani, hotul luand in bagaje tot ce se putea: telefoane, ceasuri, televizoare, bani, laptop, boiler, produse cosmetice si materiale de constructii. Ultima lovitura pe care a dat-o i-a venit de hac pentru ca politistii i-au luat urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )