Libnet.ro
UNICEF

06:00

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran, despre impozitarea bacsisului: Autoritatile s-au scarpinat cu mana dreapta la urechea stanga, peste cap

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran, despre impozitarea bacsisului: Autoritatile s-au scarpinat cu mana dreapta la urechea stanga, peste cap

Bloggerii scriu, miercuri, despre impozitarea bacsisului, despre un medic suspendat dupa ce a ratat o operatie de doua ori, dar si despre comisioanele percepute de banci. continuă pe România Liberă

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran: Romania a prins ultimul tren catre Uniunea Europeana

Pe blogurile de marti, citim povestea din spatele aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, in 2007, ingrijirea paliativa pentru bolnavii de cancer, dar si o scrisoare deschisa adresata presedintelui Klaus Iohannis.

Ce spune Eugen Teodorovici despre impozitarea bacsisului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, referitor la impozitarea bacsisului, ca persoanele care vor sa ofere bacsis baiatului cu pizza, spre exemplu, au obligatia sa se deplaseze la acea locatie pentru a le fi eliberat bonul fiscal, informeaza Mediafax.

Teodorovici, declaratii contradictorii despre impozitarea bacsisului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a revenit asupa declaratiei de luni privind obligatia cumparatorului de pizza de a merge la furnizor pentru a da bacsis. El a precizat, marti, ca obligatia de a declara bacsisul ii revine curierului,insa nu a precizat cum va primi clientul bonul fiscal, informeaza Mediafax.

Moise Guran: Impozitarea bacsisului, o improvizatie proasta. Teodorovici s-a scarpinat cu mana dreapta la urechea stanga, peste cap

Jurnalistul Moise Guran sustine ca exista un fel de pudibonderie in legatura legea ministrului de Finane ce prevede impozitarea bacsisului. intrebat fiind de reporteri cum faci cu bacsisul cand.

Moise Guran: Romania a avut un noroc chior atunci cand a prins ultimul tren spre Uniunea Europeana

Jurnalistul Moise Guran sustine ca in momentul in care Romania a intrat in Uniunea Europeana a intrat total nepregatita deoarece nu avea nici cea mai mica idee cum sa atraga uriasele foduri europene puse la.

Adrian Vasilescu (BNR): Ma indoiesc ca din impozitarea bacsisului va castiga ceva bugetul

Adrian Vasilescu, consultant de strategie in cadrul BNR, s-a aratat sceptic fata de eficienta impozitarii bacsisului. Ma indoiesc ca de aici va castiga ceva bugetul, a spus Vasilescu la duminica, la Digi 24.

Teodorovici: Sunt zone pe care nu putem reglementa 100% impozitarea bacsisului. Cel care primeste acasa pizza nu trebuie sa mearga el dupa bon pe bacsis, cel care livreaza trebuie sa declare

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca exista zone ale economiei in care nu se poate reglementa 100% impozitul pe bacsis, relateaza Agerpres. El a adaugat ca in Romania exista o inventivitate dusa la extrem in domeniul platirii de taxe, iar taxarea bacsisului a fost ceruta din piata.

REVISTA BLOGURILOR. Turcescu: Cand a depus Hurezeanu juramantul de credinta fata de tara?

Pe blogurile de luni, citim despre Emil Hurezeanu, care a fost propus pentru functia de ambasador al Romaniei in Germania, Coreea de Nord si executiile care au loc acolo, Comic Con, dar si despre meciul dintre Mayweather si Pacquaio.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )