Libnet.ro
UNICEF

10:00

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in optimile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in optimile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), favorita numarul 11, s-a oprit in optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile competitiei

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de cuplul francez Constant Lestienne/Corentin Moutet, intr-o ora de joc.

Horia Tecau si Jean Rojer s-au calificat in optimi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Sorana Cirstea si Florin Mergea, eliminati din competitia de dublu

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan), cap de serie numarul 13, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-3, 7-6 2), de cuplul Fernando Verdasco/Nenad Zimonjici Spania/Serbia), in turul intai al turneului de dublu masculin de la Roland Garros.

Victorie romaneasca la Roland Garros. Irina Begu s-a calificat in optimile probei de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Saisai Zheng Romania/China) s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Muguruza avanseaza in optimi la Roland Garros

Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului de la Roland Garros, s-a calificat, vineri, in optimile de finala.

Perechea Tecau - Rojer s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi, in optimile de finala ale probei de dublu ale turenului de la Roland Garros, dupa ce a castigat cu 6-1, 6-1, meciul jucat cu Constant Lestienne si Corentin Moutet.

Perechea Horia Tecau - Jean Julien Rojer, eliminata din proba de la dublu masculin, la Roland Garros

Perechea formata din jucatorul roman Horia Tecau si olandezul Jean Julien Roje a fost eliminata in optimile probei de dublu a turneului de tenis de la Roland Garros, dupa ce a fost invinsa de cuplul Ivan Dodig Croatia)/Marcel Granollers Spania), favoriti 7, cu 6-3, 5-7, 6-3.

Roland Garros: Tecau si Rojer s-au calificat in optimile la dublu

Horia Tecau si Jean Julien-Rojerau acces astazi in optimile de finala ale turneului de dublu de la Roland Garros. Perechea romano-olandeza a trecut in minimum de seturi de cuplul 100% fran.

Horia Tecau, motivat sa joace finala de dublu masculin |Corespondenta de la Roland Garros

Dupa victoria in finala de la Geneva de saptamana trecuta, cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Olanda) s-a calificat deja in optimile de finala la Paris, in urma a doua victorii fara drept de apel, 6-2, 6-1 cu Bellucci Brazilia) / Berloq Argentina) si 6-1, 6-1 cu Lestienne / Moutet Franta) .

Veste proasta pentru tenisul romanesc de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau Romania)/Jean Julien Rojer Olanda), capi de serie 11, a fost eliminata in optimile probei de dublu a turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )