Libnet.ro
UNICEF

10:00

Roland Garros: Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Saisai Zheng Romania/China) s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Victorie romaneasca la Roland Garros. Irina Begu s-a calificat in optimile probei de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Saisai Zheng Romania/China) s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Irina Begu, in turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Camelia Begu/ Saisai Zheng Romania/ China) s-a calificat, joi, in turul al doilea al probei de dublu feminin de la Roland Garros.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros

Perechea Irina-Camelia Begu/Saisai Zheng Romania/China) s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Perechea Tecau - Rojer s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi, in optimile de finala ale probei de dublu ale turenului de la Roland Garros, dupa ce a castigat cu 6-1, 6-1, meciul jucat cu Constant Lestienne si Corentin Moutet.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala: Nu ma gandesc in ce tur sunt, fiindca toate adversarele sunt dificile. Nu ma gandesc decat sa-mi fac jocul |Corespondenta de la Roland Garros

Cu fiecare zi care trece, Simona Halep este privita la Roland Garros ca una dintre principalele favorite la castigarea trofeului, alaturi de campioana en titre Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina) si Kristina Mladenovic Franta).

Irina Begu, CALIFICARE uriasa la Roland Garros! Merge mai departe in OPTIMI la proba de dublu

Tenismena Irina Begu alaturi de chinezoaica Saisai Zheng au reusit calificarea in optimile de finala la proba de dublu feminin a turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al sezonului. Echipa.

Roland Garros: Tecau si Rojer s-au calificat in optimile la dublu

Horia Tecau si Jean Julien-Rojerau acces astazi in optimile de finala ale turneului de dublu de la Roland Garros. Perechea romano-olandeza a trecut in minimum de seturi de cuplul 100% fran.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Roland Garros dupa victoria in fata rusoaicei Daria Kasatkina

Simona Halep s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Daria Kasatkina, cu scorul de 6-0, 7-5, informeaza.

Muguruza avanseaza in optimi la Roland Garros

Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului de la Roland Garros, s-a calificat, vineri, in optimile de finala.

Roland Garros: Raluca Olaru si Olga Savciuk s-au calificat in optimile probei de dublu feminin

Perechea formata din romanca Raluca Olaru si ucraineanca Olga Savciuk a produs surpriza in proba de dublu feminin la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, eliminandu-le vineri,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )