Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania incaseaza inca 300 milioane de euro din fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania incaseaza inca 300 milioane de euro din fonduri europene

Dupa recordul de saptamana trecuta, cand Romania a incasat, intr-o singura zi, peste 830 milioane de euro, tara noastra a atras, vineri, inca 304,6 milioane de euro de la Comisia Europeana CE), precizeaza un comunicat de presa transmis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a primit joi 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Rambursarile totale au ajuns la 6 miliarde de euro

Romania a incasat, joi, o suma de peste 830 milioane de euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial Transport - 506,20 mililioane de euro, potrivit unui comunicat remis azi de Ministerul Fondurilor Europene.

Romania a incasat peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana

Ministerul Fondurilor Europene a anuntat, vineri, ca Romania a incasat in cursul zilei de joi peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial.

Romania a incasat intr-o singura zi peste 830 milioane euro

Romania a incasat, ieri, peste 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana CE), din fonduri structurale si de coeziune, suma fiind solicitata anul trecut spre rambursare, anunta un comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Romania a primit 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Rambursarile totale au ajuns la 6 miliarde de euro

Romania a incasat, joi, o suma de peste 830 milioane de euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial Transport - 506,20 mililioane de euro, potrivit unui comunicat remis azi de Ministerul Fondurilor Europene.

Victor Ponta, la Chisinau: Romania va transfera in conturile Republicii Moldova 20 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania a pregatit 20. 000 euro, bani pe care ii va transfera in conturile Republicii Moldova pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare. Moldov.

Lichiditate de aproape 3,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de circa 15,3 milioane lei aproape 3,4 milioane euro).

Lichiditate de peste 2,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 13 milioane lei peste 2,8 milioane euro).

Licentele de televiziune digitala au preturi de pornire de la 300.000 euro

Pretul de pornire pentru fiecare din cele cinci licente de televiziune digitala terestra va fi de 300. 000 de euro, atribuirea urmand sa fie realizata prin procedura de selectie competitiva de catre autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM),.

Cum studiaza sute de romani intr-un campus de 500 MIL. euro din Viena

Peste 300 de studenti studiaza in acest an universitar la Universitatea de Economie si Afaceri din Viena Vienna University of Economics and Business) in conditii in care multi tineri romani nici nu si le imagineaza. Campusul universitatii, construit.

Subiectele zilei: Planurile PNL de dupa iesirea de la guvernare; Cum are de gand sa cheltuiasca Oprescu un miliard de euro din banii bucurestenilor; Daniel Constantin: Ruperea USL este foarte greu de evitat. Am foarte multe lucruri sa-i reprosez lui Crin

Cum am devenit persona non-grata in Ucraina. De ce nu m-au lasat granicerii ucraineni sa ajung la Kiev. Joi dupa-amiaza, in timp ce mergeam spre Kiev, granicerii ucraineni mi-au interzis accesul in Ucraina desi aveam rezervare la. DW: Despre umanitatea subsidiara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )