Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romanii cu credite in franci elvetieni protesteaza in fata Parlamentului si in alte cinci orase

Hotnews Hotnews,
 Romanii cu credite in franci elvetieni protesteaza in fata Parlamentului si in alte cinci orase

Aproximativ 1. 500 de persoane care au imprumuturi in franci elvetieni au iesit din nou in Piata Constitutiei, la doua saptamani dupa protestul anterior, actiuni similare avand loc simultan la Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Craiova, pentru a cere conversia creditelor la cursul istoric plus maxim 20%, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Romanii cu credite in franci elvetieni au protestat in fata Parlamentului si in alte cinci orase

Aproximativ 1. 500 de persoane care au imprumuturi in franci elvetieni au iesit din nou in Piata Constitutiei, la doua saptamani dupa protestul anterior, actiuni similare avand loc simultan la Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Craiova, pentru a cere conversia creditelor la cursul istoric plus maxim 20%, transmite Mediafax.

Romanii cu credite in franci elvetieni protesteaza in Bucuresti si in alte cinci orase

Aproximativ 1. 500 de persoane care au imprumuturi in franci elvetieni au iesit din nou in Piata Constitutiei, actiuni similare avand loc simultan la Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Craiova, pentru a cere conversia creditelor la cursul istoric plus maxim 20% .

Oameni cu credite in franci elvetieni au iesit in strada la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Craiova

Aproximativ 1. 500 de persoane care au imprumuturi in franci elvetieni au iesit din nou in Piata Constitutiei din Bucuresti, la doua saptamani dupa protestul anterior. Actiuni similare se desfasoara, simultan, la Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Craiova, pentru a cere conversia creditelor la cursul istoric plus maxim 20%.

ANPC cere o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) cere o solutie legislativa pentru problemele debitorilor cu credite in franci elvetieni, prin care sa se impuna impartirea riscurilor intre clienti si banci, dar si solutii concrete pe termen lung din partea bancilor.

ANPC cere o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) cere o solutie legislativa pentru problemele debitorilor cu credite in franci elvetieni, prin care sa se impuna impartirea riscurilor intre clienti si banci, dar si solutii concrete pe termen lung din partea bancilor, potrivit unui comunicat emis de Autoritate.

ANPC cere pentru o solutie legislativa in problema creditelor in franci elvetieni

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) cere o solutie legislativa pentru problemele debitorilor cu credite in franci elvetieni, prin care sa se impuna impartirea riscurilor intre.

Un barbat s-a sinucis din cauza unui credit in franci elvetieni

Un barbat de 33 de ani din Pitesti s-a spanzurat, din cauza ca nu mai putea face fata ratelor la un credit in franci elvetieni pe care l-a contractat, scriu surse din presa.

Piraeus Bank reduce dobanda la creditele in franci elvetieni

Piraeus Bank a redus marti dobanzile la creditele in franci elvetieni cu 0,8 puncte procentuale fata de nivelul de la sfarsitul lunii decembrie, prin actualizarea in avans a indicelui LIBOR la 3 luni, dupa ce anuntase ca ofera solutii individuale clientilor cu astfel de imprumuturi.

Debitorii cu franci elvetieni, la al doilea protest public. Oamenii au iesit in strada, simultan, la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Craiova

Aproximativ1. 500 de persoane care au imprumuturi in franci elvetieni au iesit din nou in Piata Constitutiei din Bucuresti, la doua saptamani dupa protestul anterior. Actiuni similare se desfasoara, simultan, la Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Craiova, pentru a cere conversia creditelor la cursul istoric plus maxim 20%.

Tanar cu credit in franci elvetieni:Am fost concediat intrucat banca ma suna continuu la birou

Un tanar din Ploiesti care a lucrat in domeniul bancar spune ca a fost concediat dupa ce reprezentantii bancii la care are un credit in franci elvetieni l-au sunat in mod repetat la serviciu si i-au pus poprire pe salariu, in conditiile in care nu a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.243 seconds )