Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sat din judetul Olt, izolat mai bine de o saptamana din cauza nametilor

Adevărul Adevărul,
Sat din judetul Olt, izolat mai bine de o saptamana din cauza nametilor

Satul Lisa din comuna Schitu, judetul Olt, aflat la trei kilometri de DJ 546A si la 22 km de Slatina, este izolat de nameti inalti de peste doi metri de mai bine de o saptamana de cand iarna a revenit in forta. Cei aproape o mie de localnici de aici asteapta sa fie deszapeziti din 25 ianuarie, cand viscolul si caderile de zapada au plasat judetul sub codul portocaliu. De atunci, nimeni nu s-a mai interesat de soarta localnicilor. continuă pe Adevărul

Sat din judetul Olt, izolat de mai bine de o saptamana din cauza nametilor

Satul Lisa din comuna Schitu, judetul Olt, aflat la trei kilometri de DJ 546A si la 22 km de Slatina, este izolat de nameti inalti de peste doi metri de mai bine de o saptamana de cand iarna a revenit in forta. Cei aproape o mie de localnici de aici asteapta sa fie deszapeziti din 25 ianuarie, cand viscolul si caderile de zapada au plasat judetul sub codul portocaliu. De atunci, nimeni nu s-a mai interesat de soarta localnicilor.

Aproape 140 de patroni din judetul Olt, amendati pentru munca la negru in 2013

Numerosi asa-zisi oameni de afaceri din judetul Olt continua sa fenteze legislatia in scopul unei imbogatiri cat mai rapide. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Teritorial de Munca Olt, anul trecut au fost depistati si amendati pentru ca au angajat oameni fara a le intocmi forme legale nu mai putin de 138 de patroni. Acestia s-au ales atat cu amenzi pentru tupeul lor, dar si cu dosare penale.

Dusa: Au fost gestionate mai bine interventiile la deszapezire.

UPDATE: Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, vineri, la Braila, ca au fost gestionate mai bine interventiile la deszapezire in judetele afectate, fata de anii trecuti, relateaza Mediafax. Ministrul Apararii a mers, vineri, in judetul Braila, unde a inspectat modul de interventie a autoritatilor locale in localitatile izolate din cauza ninsorilor, el mergand la Movila Miresei si Scortaru. Dusa a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Prefecturii Braila, ca la cel .

19 localitati din judetul Braila, izolate in continuare.

19 localitati din judetul Braila sunt in continuare izolate, conform purtatorului de cuvant al ISU Braila, relateaza Agerpres. In prezent, DN 23 este blocat partial, iar pe DN 2B, DN 21, DN 22 si DN 22B se circula in conditii de iarna. Citeste si: VIDEO. Seful CJ Braila catre o jurnalista: Ii dau doua picioare in gura Sunt in continuare fara alimentare cu apa satele Rosiori, Florica si Coltea apartinand de comuna Rosiori. Sunt izolate satul Constantin Gabrielescu din Bordei Verde, satele .

Sase tronsoane de drum national din judetul Calarasi, redeschise.

Sase tronsoane de drum national din judetul Calarasi, intre care cel de la Oltenita spre Bucuresti, au fost deschise circulatiei, joi dupa-amiaza, conform Mediafax. Autostrada Soarelui A2) ramane inchisa, iar unele tronsoane de drum national au fost redeschise, insa cu restrictii de circulatie, conform Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi. Citeste si: Prahova: 16. 000 de oameni din sapte localitati sunt izolati Astfel, este permisa circulatia autovehiculelor cu masa de .

Mai bine de jumatate dintre liceenii din Olt ar pica maine BAC-ul

Simularile incheiate acum o saptamana privind examenul de bacalaureat, la care au participat elevii de clasa a XII-a din judetul Olt, nu prezinta defel semnale incurajatoare nici pentru liceeni, nici pentru diriguitorii invatamantului autohton. Astfel, doar cca. 45 % dintre liceeni ar promova BAC-ul daca acesta ar avea loc maine. Pentru a indrepta situatia pana la vara, in licee vor avea loc discutii pe aceasta tema intre elevi si profesorii lor.

Top: joburi pe care robotii le fac deja mai bine decat oamenii

Exista deja o serie de joburi unde robotii s-au dovedit a fi mai utili decat oamenii. MarketWatch a realizat un clasament al meseriilor unde locul oamenilor este amenintat de tehnologia moderna.

Controversa: Cum e mai bine sa mananci oul, doar albusul sau si galbenusul?

Toti cei care par interesati de alimentatia sanatoasa consuma numai albusul oului. Tocmai de aceea exista restaurante care ofera omlete din care lipseste galbenusul. Oare de ce atat de multi oameni evita galbenusul? .

Gruparile afiliate al-Qaeda sunt din ce in ce mai active in Siria si Liban

Grupurile afiliate retelei teroriste al-Qaeda sunt din ce in ce mai active in Liban si Siria, pe fondul conflictului intre opozitia siriana si regimul Bashar al-Assad, informeaza Mediafax. Cresterea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )