Libnet.ro
UNICEF

09:00

Scolile raman inchise in judetul Constanta. Elevii stau acasa toata saptamana

Adevărul Adevărul,
Scolile raman inchise in judetul Constanta. Elevii stau acasa toata saptamana

Cursurile din toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Constanta au fost suspendate pentru toata saptamana. continuă pe Adevărul

Liniile electrice din 4 localitati din judetul Constanta, in continuare afectate de conditiile meteo

In judetul Constanta erau total nealimentate, astazi la ora 12. 00, doua linii electrice de medie tensiune, iar 11 linii erau alimentate partial, fiind afectate patru localitati, informeaza un comunicat de presa al societatii E-Distributie Dobrogea, trimis Rdeactiei.

27 de localitati din judetul Constanta, fara energie electrica

27 de localitati din judetul Constanta erau, duminica la ora 08. 00, nealimentate total sau partial cu energie electrica, potrivit unei situatii transmise de E-Distributie Dobrogea.

Scolile si gradinitele din judetul Arges raman inchise marti si miercuri: cursuri suspendate pentru toti elevii

Autoritatile judetene au hotarat astazi ca marti, 10 ianuarie, si miercuri, 11 ianuarie 2017, unitatile din invatamantul preuniversitar gradinite, scoli si licee) din Arges sa fie inchise.

Scolile brailene raman inchise pana luni, 16 ianuarie. Decizia a fost adoptata de autoritati dupa ce s-a instituit un nou cod portocaliu de viscol

Elevii braileni se vor intoarce la cursuri abia de luni, 16 ianuarie. Decizia suspendarii cursurilor a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situati de Urgenta care s-a intrunit, marti, la ora 16. 00, pentru a stabili ce masuri trebuie luate, in contextul in care a fost instituit din nou codul portocaliu de viscol pentru Braila si judetele invecinate.

Scolile din Capitala si din judetul Ilfov raman inchise toata saptamana

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a decis ca scolile sa ramana inchise toata saptamana, din cauza gerului. Este vorba de gradinite, scoli si licee.

Gerul napraznic inchide scolile in Maramures. Cursurile se reiau abia luni

Scolile raman inchise pentru inca trei zile, respectiv 11, 12 si 13 ianuarie, urmand ca orele de curs sa inceapa abia de luni, 16 ianuarie.

Mai multe sectoare de drumuri raman inchise circulatiei

Doua autostrazi, A2 Bucuresti - Constanta, si A4 Ovidiu - Agigea, sunt in continuare inchise circulatiei astazi, la ora 16. 30, la fel ca si alte sectoare de drumuri nationale, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Mai multe sectoare de drumuri raman inchise circulatiei

ACTUALIZARE 19:54 Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui Bucuresti - Constanta) a fost reluata, pe ambele sensuri, intre Capitala si Lehliu-Gara, pe tronsonul kilometric 12-64, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Viscolul a paralizat circulatia in Baragan. Autostrada Soarelui si cinci drumuri nationale raman inchise

Viscolul a paralizat traficul in judetul Calarasi, circulatia pe principalele drumuri judetene si pe Autostrada Soarelui fiind in continuare inchisa. Drumarii au iesit la deszapezire de sambata seara, insa misiunea lor este una dificila. Si la aceasta ora, in judetul Calarasi ninge viscolit, fiind in vigoare un cod galben de vreme rea.

Vacanta prelungita pentru elevi. Luni si marti se suspenda cursurile la scolile din intreg judetul Constanta

Primaria Municipiului Constanta anunta ca luni, 9 ianuarie, si marti, 10 ianuarie 2017, cursurile din cadrul unitatilor de invatamant de pe raza municipiului Constanta vor fi suspendate din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )