Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebatian Ghita trebuie sa faca rost de opt milioane de euro pana joi. DNA a respins garantiile depuse de patronul RTV

Antena3 Antena3,
Sebatian Ghita trebuie sa faca rost de opt milioane de euro pana joi. DNA a respins garantiile depuse de patronul RTV

DNA Ploiesti a respins garantia depusa de Sebastian Ghita in contul cautiunii record de 13 milioane de euro stabilita de procurori. Deputatul a depus saptamana trecuta garantii mobiliare. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita trebuie sa faca rost de opt milioane de euro pana joi. DNA a respins garantiile depuse de patronul RTV

DNA Ploiesti a respins garantia depusa de Sebastian Ghita in contul cautiunii record de 13 milioane de euro stabilita de procurori. Deputatul a depus saptamana trecuta garantii mobiliare.

DNA Ploiesti a respins cautiunea lui Sebastian Ghita - bunurile depuse nu acopereau 13 milioane euro

Procurorii DNA Ploiesti au respins cautiunea depusa saptamana trecuta de deputatul Sebastian Ghita, in conditiile in care garantiile depuse de acesta nu acopereau suma de 13 milioane de euro, au declarat, luni, surse judiciare, citate de Agerpres.

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER SI NOROC. Report de peste 1,9 milioane euro la categoria I a jocului Joker si de peste 1,7 milioane euro la Loto 6/49

LOTO 6 DIN 49 Duminica, 17 aprilie 2016, au loc noi trageri la Loto 6/49, Noroc, Loto 5/40, Super Noroc, Joker si Noroc Plus, informeaza Loteria Romana. Loto 6/49 are un report de peste1,7 milioane euro, iar la.

Dealerul Grup West a deschis un centru BMW, in Satu Mare, investitie de 1,5 milioane euro

Dealerul Grup West, care activeaza in zona de Vest a tarii, cunoscut in principal ca reprezentant al marcilor Opel in Arad si BMW in Oradea, a inaugurat un nou centru BMW, de data aceasta in Satu Mare. Inaugurarea a avut loc in sfarsitul de saptamana 15-17 aprilie, marcand o investitie de 1,5 milioane euro si zece noi locuri de munca create.

Ovidiu Anton ar putea rata Eurovisionul si nu din vina lui. TVR datoreaza EBU peste 10 milioane euro

Ovidiu Anton ar putea rata Eurovisionul si nu din vina lui. TVR datoreaza EBU peste 10 milioane euro .

Reteaua Regina Maria investeste 2 milioane euro intr-un nou centru de imagistica, la spitalul Euroclinic

Reteaua de sanatate Regina Maria investeste doua milioane de euro intr-un nou centru specializat de imagistica, in cadrul Spitalului Euroclinic, ajungand la opt astfel de unitati la nivel national.

TVR: Romania ar putea sa nu participe la Eurovision; Televiziunea publica datoreaza EBU peste 10 milioane euro

Romania risca sa nu mai participe in acest an la Eurovision, motivul fiind datoriile acumulate in ultimii opt ani la European Broadcasting Union EBU) de catre Televiziunea Publica, informeaza un comunicat al institutiei difuzat sambata.

Statul a incasat peste 17,9 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 17,9 milioane de euro, in martie, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare si sectorului aviatie, potrivit unui document publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )