Libnet.ro
UNICEF

07:30

Shenzhen: Simona Halep a invins-o pe Krunici, 6-3, 6-3. in semifinale va intalni o favorita a gazdelor

România Liberă România Liberă,
Shenzhen: Simona Halep a invins-o pe Krunici, 6-3, 6-3. in semifinale va intalni o favorita a gazdelor

Simona Halep evolueaza, joi, incepand cu ora 07. 30, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), impotriva Aleksandrei Krunici, locul 84 WTA. continuă pe România Liberă

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Aleksandra Krunic 6-3, 6-3/ In semifinale cu multa incredere

Simona Halep si-a respectat statutul de favorita si a castigat lejer cu un dublu 6-3: dupa o ora si trei minute) meciul cu Aleksandra Krunic, din Serbia, locul 84, sportiva venita din calificari, contand pentru sferturile turneului WTA de la Shenzhen. In semifinele competitiei, Halep o va intalni, vineri, pe Saisai Zheng China - locul 97 WTA). Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva 6-2, 6-2/ In sferturi, fara nicio emotie

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Shenzhen China), dupa ce a trecut, fara emotii, de Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 584 mondial, beneficiara a unui wild-card. A fost 6-2, 6-2 pentru favorita numarul unu a intrecerii, dupa un meci care a durat o ora si doua minute. Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

WTA Shenzhen: Simona Halep - Annika Beck 4-6, 6-4, 6-3/ Start anevoios de sezon

Simona Halep cap de serie numarul unu) a avut nevoie de o ora si 54 de minute pentru a se califica in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China), sportiva din Romania invingand-o in trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3, pe Annika Beck, din Germania locul 53 WTA).

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Halep a invins-o, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-3,.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o, in turul doi, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o in primul tur pe sportiva germana Annika Beck,.

Cine e Aleksandra Krunici, adversara pe care o va intalni Simona Halep in sferturile de finala de la Shenzen

Simona Halep se va duela cu sarboaica Aleksandra Krunici 84 WTA), in sferturile de finala de la Shenzen. Partida se va juca in cursul zilei de vineri, ora nefiind inca stabilita.

Simona Halep a castigat primul meci al anului

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen China), dupa ce a invins-o pe nemtoaica Annika Beck 20 de ani) cu 4-6, 6-4 si 6-3, potrivit surselor din presa.

Prima declaratie data de Simona Halep, dupa calificarea in penultimul act de la Shenzen

Simona Halep s-a impus in fata sarboaicei Aleksandra Krunici 84 WTA), joi, dupa o ora si doua minute, cu scorul 6-3, 6-3.

LIVE Simona Halep in sferturi la Shenzen (joi, ora 7:30)

Simona Halep revine pe teren la Shenzen, joi, de la ora Romaniei 7:30 cand o intalneste pe Alexandra Krunici in sferturile turneului WTA dotat cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )