Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sibiu: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un TIR si o autoutilitara s-au ciocnit pe DN1

B1 B1,
Sibiu: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un TIR si o autoutilitara s-au ciocnit pe DN1

Un barbat si-a pierdut viata, iar fiica sa in varsta de 11 ani si un alt barbat au fost raniti, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce un TIR si o autoutilitara s-au ciocnit pe DN 1, in localitatea. continuă pe B1

Turcia: Cel putin o persoana a murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unei explozii puternice

Cel putin o persoana a murit si alte 30 au fost ranite, in orasul Denizli, Turcia, in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaz, relateaza Reuters. Potrivit presei locale, deflagratia a avut loc la.

Bulgaria: O persoana a murit, iar alte 40 au fost ranite, in urma unei furtuni insotite de grindina

O persoana a murit, iar alte 40 au fost ranite, marti, dupa ce o furtuna cu ploaie, vant puternic si grindina a avut loc la Sofia, relateaza Novinite. Echipele de interventie continuau miercuri operatiunile de.

EXPLOZIE puternica in vestul Turciei. Cel putin o persoana a murit si alte 25 sunt ranite

Cel putin o persoana si-a pierdut viata vineri dimineata si alte 25 au fost ranite, unele foarte grav, in urma unei explozii provocata de o scurgere de gaz din vestul Turciei, in orasul Denizli. Presa locala.

Accident pe DN 2: Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitara

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea in localitatea suceveana Negostina, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o.

Brasov: Doua femei au fost ranite intr-un incendiu izbucnit la uzina de minereuri uranifere de la Feldioara

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la Uzina de Prelucrare a Minereurilor Uranifere din Feldioara Brasov), doua angajate care se aflau langa rezervorul de unde a pornit incendiul suferind arsuri. Cele doua angaj.

Prahova: Un batran a murit dupa ce a fost luat de o viitura

Un batran dintr-o localitate din Prahova a murit dupa ce a fost luat de o viitura, fiind gasit intr-un canal colector din gospodaria sa, iar mai multe localitati din acest judet au fost afectate de furtuna din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )