Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sile Camataru ramane in arest in dosarul in care este acuzat de proxenetism

Adevărul Adevărul,
Sile Camataru ramane in arest in dosarul in care este acuzat de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, ramane in arestul Politiei Capitalei, dupa ce Tribunalul Bucuresti a confirmat, vineri, mandatul emis pe numele interlopului de Judecatoria Sectorului 1. Decizia de vineri a instantei bucurestene este definitiva. continuă pe Adevărul

Sile Camataru ramane in arest, in dosarul in care este acuzat de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, ramane in arestul Politiei Capitalei, in dosarul in care este acuzat de proxenetism, a decis vineri, definitiv, Tribunalul Bucuresti, confirmand astfel mandatul emis pe numele.

Sile Camataru ramane in arest: Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva

Vasile Balint, zis Sile Camataru, ramane in arestul Politiei Capitalei, in dosarul in care este acuzat de proxenetism. Tribunalul Bucuresti a confirmat, vineri, mandatul emis pe numele interlopului de.

Sile Camataru ramane in arestul politiei. TB a confirmat mandatul emis pe numele sau

Tribunalull Bucuresti a confirmat, vineri, mandatul emis de Judecatoria Sectorului 1 pe numele lui Sile Camataru,astfel ca acesta ramane in arestul Politiei Capitalei, in dosarul in care este acuzat de proxenetism, .

Mircea Diaconu si-ar putea afla astazi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta o decizie definitiva in dosarul in care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese. In acest caz, Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe Diaconu, insa l-a amendat cu 1. 000 de lei.

Mircea Diaconu si-ar putea afla astazi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta, joi, o decizie definitiva in dosarul in care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese. in acest caz, Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe Diaconu, insa l-a amendat cu 1. 000 de lei.

Lucia Schwartz, supecta in dosarul de proxenetism in care este anchetat Sile Camataru, s-a sinucis

Lucia Estera Schwartz, suspectata de proxenetism in noul dosar in care este cercetat Vasile Balint, zis si Sile Camataru, s-a sinucis, joi dimineata, in jurul ore 4. Aceasta s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei.

Sinucidere in dosarul de prostitutie al lui Sile Camataru

Una dintre zecile de femei anchetate in dosarul de proxenetism al lui Sile Camataru s-a sinucis in aceasta dimineata. Ea a fost prostituata multi ani, iar acum devenise proxeneta si lua 30 la suta din banii.

O femeie inculpata in dosarul de proxenetism al lui Sile Camataru s-a sinucis

Lucia Estera Schwartz, inculpata in dosarul de proxenetism a lui Sile Camataru, a cazut de la etaj. Anchetatorii iau in calcul si varianta sinuciderii.

O femeie suspectata de proxenetism in dosarul lui Sile Camataru s-a sinucis

O femeie suspectata de proxenetism in noul dosar penal al liderului interlop Sile Camataru s-a sinucis, in noaptea de miercuri spre joi, cand s-a aruncat de la fereastra apartamentului sau situat la etajul 6 al.

Adrian Panduru, locotenentul lui Sile Camataru, dat in urmarire internationala

Vineri, Tribunalul Bucuresti a respins contestatiile fata de arestarea preventiva facute de Sile Camataru, Teodor Ion, Julya Mazirov. in cazul contestatiei formulate de Panduru, cauza a fost disjunsa si a primit termen data de 19 noiembrie, pentru care locotenentul lui Sile Camataru va fi citat cu mandat de aducere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )