Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep continua parcursul excelent de la Indian Wells. S-a calificat in semifinale

Antena3 Antena3,
Simona Halep continua parcursul excelent de la Indian Wells. S-a calificat in semifinale

Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o in doua seturi pe Casey Dellacqua, din Australia. Romanca a avut. continuă pe Antena3

Simona Halep, in semifinale la Indian Wells! Victorie categorica impotriva lui Dellacqua.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneul Premier de la Indian Wells, dupa ce a trecut de tenismena Casey Dellacqua, din Australia, in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-2. Halep cap de serie nr. 6) a avut un meci frumos in care i-au reusit cam toate loviturile impotriva australiencei, nelasandu-i acesteaia nicio sansa. In prezent locul 7 mondial, Halep a avut un adversar mai usor decat in meciurile precedente, fiind clara diferenta de clasa, pe teren, intre cele doua jucatoare.

Simona Halep vs Eugenie Bouchard in optimile de la Indian Wells

Pentru un loc in sferturile de finala de la Indian Wells, Simona Halep va fi nevoita sa lupte cu Eugenie Bouchard Canada - favorita 18). Interesant este faptul ca Simona si Eugenie nu s-au mai intalnit pana acum.

Simona Halep vs. Agnieszka Radwanska in semifinalele Indian Wells/ Halep va urca pe locul 5 mondial incepand de luni

Simona Halep va urca de pe locul 7 pe 5 in clasamentul WTA care va fi dat publicitatii luni, in urma rezultatelor inregistrate la turneul de la Indian Wells, unde a ajuns in semifinale va juca impotriva polonzei Agnieszka Radwanska). Aceasta nu va fi doar cea mai buna clasare a sa, ci si cel mai bun loc ocupat de o jucatoare romana de tenis in ierarhia profesionista, noteaza Agerpres.

Halep in semifinale la Indian Wells

Simona Halep a devenit prima jucatoare din Romania care va juca in semifinalele puternicului turneu de la Indian Wells dupa Irina Spirlea in 1997. Halep o va intalni in semifinala de vineri sera pe invingatoarea dintre Radwanska si Jankovic.

Agnieszka Radwanska despre Simona Halep, adversara sa din semifinalele Indian Wells

Simona Halep 7 WTA) se va duela pentru calificarea in ultimul act la Indian Wells cu Agnieszka Radwanska 3 WTA).

LIVESCORE Simona Halep, fata in fata cu o noua mare performanta. Romanca joaca in sferturi la Indian Wells

Simona Halep o intalneste in aceasta seara, in sferturile de finala de la Indian Wells, pe Casey Dellacqua din Australia. O victorie a Simonei, coroborata cu un insucces al sarboaicei Jelena Jankovic ar face ca romanca sa devina de luni a cincea jucatoare din lume. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari meciul lui Halep in format livescore.

Cine este Casey Dellacqua, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni in sferturile de la Indian Wells (miercuri, ora 22:00)

Simona Halep o va intalni in sferturile de la Indian Wells pe Casey Dellacqua, jucatoare venita din calificari - locul 78 WTA. Disputa va avea loc miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi in direct pe Dolcesport si Livescore pe HotNews. ro. Intra in material pentru a vedea o prezentare a adversarei Simonei Halep.

UPDATE: Simona Halep, numarul 6 mondial! S-a calificat in sferturi la Indian Wells.

UPDATE: Simona Halep are asigurat locul 6 mondial, cea mai inalta pozitie ocupata vreodata de o romanca, incepand de saptamana viitoare, in urma calificarii sale in sferturile Indian Wells. Romanca are acum deschis drumul spre locul 5 mondial, daca va reusi sa o surclaseze in competitie si pe Jelena Jankovici. Petra Kvitova, care era una dintre contracandidatele in cursa pentru locul 5, a fost eliminata in optimi de Cibulkova. Iar in aceste conditii Halep va urca o pozitie in clasament .

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells

Simona Halep a dovedit inca o data o tarie de caracter excepttionala si a depasit momentele dificile pentru a se califica in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells. Romanca, locul 7 WTA si a.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells

Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), potrivit Mediafax. Halep a invins-o, in optimile de finala, cu scorul de 6.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )