Libnet.ro
UNICEF

00:08

Simona Halep isi cunoaste posibila adversara din turul doi la Openul Chinei

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi cunoaste posibila adversara din turul doi la Openul Chinei

Daca trece de Barbora Zahlavova Strycova in meciul programat duminica in primul tur, Simona Halep va intalni in mansa secunda o jucatoare din tara gazda. continuă pe Online Sport

Simona Halep isi cunoaste adversara din turul doi la Openul Chinei

Daca trece de Barbora Zahlavova Strycova in meciul programat duminica in primul tur, Simona Halep va intalni in mansa secunda o jucatoare din tara gazda.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Beijing. Traseu liber pana in semifinale

Jucatoarea Simona Halep continua parcursul asiatic la Openul Chinei de la Beijing, unde va intra in competitie inca din primul tur.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Beijing

Jucatoarea Simona Halep continua parcursul asiatic la Openul Chinei de la Beijing, unde va intra in competitie inca din primul tur.

Cum o motiveaza Ion Tiriac pe Simona Halep: isi poate alege o masina din salonul meu auto

Simona Halep implineste sambata 23 de ani si are parte de un cadou de lux: o masina oferita de Ion Tiriac din colectia sa de automobile.

Simona Halep isi va arata adevarata valoare la Beijing

Cel putin asa crede George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, in opinia caruia Simona Halep a avut doar un mic accident la Wuhan si la Beijing isi va arata cu adevarat valoarea pe care o are.

Simona Halep o va intalni pe Zahlalova Strycova, in primul tur de la Beijing

Simona Halep a aflat numele adversarei din primul tur al turneului de la Beijing, ultimul din acest sezon,inaintea Turneului Campioanelor. Halep o va intalni, in runda inaugurala, pe Zahlalova Strycova, din Cehia.

Simona Halep a trecut de Barbora Zahlavova Strycova si s-a calificat in turul doi la China Open

Romanca Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, duminica, in turul doi la China Open. Halep s-a impus in fata sportivei cehe Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, cu scorul de 6-1, 6-4. in turul doi, Halep .

WTA Beijing: Simona Halep s-a calificat in turul 2

Jucatoarea de tenis Simona Halep favorita numarul doi) s-a calificat duminica in turul 2 la China Opena, dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, cu scorul 6-1, 6-4. Halep va juca in turul secund cu chinezoiaca Lin Zhu, locul 168 WTA.

Simona Halep S-A CALIFICAT in turul 2 la China Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, si s-a calificat, duminica, in turul doi la China Open, competitie de categorie Premier.

Petra Kvitova a castigat turneul de la Wuhan, in care Simona Halep a fost eliminata inca din turul doi

Competitia desfasurata in China a ajuns la final, trofeul fiind adjudecat de cehoaica Petra Kvitova 3 WTA), care a invins-o pe canadianca Eugenie Bouchard 9 WTA).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )