Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in finala de la Shenzhen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep s-a calificat in finala de la Shenzhen

Simona Halep locul 3 WTA si cap de serie numarul 1) s-a calificat, astazi, in finala turneului de la Shenzhen China), dupa ce a invins-o pe jucatoarea chineza Saisai Zheng locul 97 WTA), cu scorul de 6-2, 6-3, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep s-a calificat in finala la Shenzhen, dupa 6-2, 6-3 cu Zheng

Simona Halep, cap de serie numarul 1, o intalneste vineri, pe chinezoaica Saisai Zheng, 97 WTA. Romanca spera sa fie sustinuta de public, chiar daca Zheng este favorita gazdelor.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, dupa ce a trecut de sportiva chineza Saisai Zheng, locul 97.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Shenzhen China), dupa ce a trecut de sportiva chineza Saisai Zheng, locul 97 WTA, relateaza.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o, in turul doi, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Halep a invins-o, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-3,.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Shenzen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Shenzen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza.

LIVE Simona Halep, al doilea meci la Shenzhen (miercuri, ora 7:30)

Simona Halep va juca miercuri, in cadrul turneului de la Shenzhen China) al doilea meci, contra unei jucatoare in varsta de 17 ani.

Adversar surpriza pentru Simona Halep in finala de la Shenzhen. Va juca contra unei jucatoare pe jumatate romanca

Simona Halep s-a calificat fara emotii in finala turneului de la Shenzhen si are sanse mari sa-si adjudece maine primul trofeu al anului.

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva 6-2, 6-2/ In sferturi, fara nicio emotie

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Shenzhen China), dupa ce a trecut, fara emotii, de Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 584 mondial, beneficiara a unui wild-card. A fost 6-2, 6-2 pentru favorita numarul unu a intrecerii, dupa un meci care a durat o ora si doua minute. Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )