Libnet.ro
UNICEF

14:30

Soarta lui Mircea Basescu, decisa astazi de Tribunalul Bucuresti

Antena3 Antena3,
Soarta lui Mircea Basescu, decisa astazi de Tribunalul Bucuresti

Mircea Basescu a ajuns in urma cu putin timp la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii vor decide daca il aresteaza sau nu pentru 30 de zile, asa cum cer procurorii. Sedinta de judecata, care va incepe in. continuă pe Antena3

Mircea Basescu, citat la DNA Bucuresti in cazul plangerii facute de Florin Anghel

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind.

Mircea Basescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea cererii de arestare preventiva

Mircea Basescu a fost adus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea cererii procurorilor DNA de arestare preventiva, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel .

Mircea Basescu afla daca va fi ARESTAT. Decizia Tribunalului Bucuresti, in scurt timp, la Antena3

Mircea Basescu a ajuns in urma cu putin timp la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii vor decide daca il aresteaza sau nu pentru 30 de zile, asa cum cer procurorii. Sedinta de judecata, care va incepe in.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut. Si intermediarul mitei a ajuns in arest

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti. De asemenea, joi seara, a fost retinut si Marian Capatina, presupusul intermediar al mitei, care ar fi primit la randul sau 350. 000 de euro.

UPDATE Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

Tribunalul Bucuresti a decis vineri seara ca Mircea Basescu va ramane in arest timp de 30 de zile, anunta televiziunile de stiri. Decizia nu e definitiva, dar este executorie.

VIDEO Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

Tribunalul Bucuresti a decis vineri seara ca Mircea Basescu va ramane in arest timp de 30 de zile, anunta televiziunile de stiri. Decizia nu e definitiva, dar este executorie.

Mircea Basescu afla daca va fi sau nu arestat

Mircea Basescu a fost adus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea cererii procurorilor DNA de arestare preventiva, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, in urma interventiei sale la judecatori, Bercea Mondial sa scape de inchisoare.

Judecatorii decid acum daca Mircea Basescu va fi ARESTAT

Stirea initiala 14. 16Mircea Basescu a ajuns in urma cu putin timp la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii vor decide daca il aresteaza sau nu pentru 30 de zile, asa cum cer procurorii. Sedinta de judecat.

Fiul lui Bercea Mondial si sotia sa, audiati la DNA in dosarul santajarii lui Mircea Basescu

Noi audieri sunt posibile astazi la sediul DNA din Bucuresti. Bercea Mondial va fi adus din arest pentru a fi audiat in dosarul in care Mircea Basescu il acuza de santaj pe fiul lui Bercea. Potrivit B1 TV, atat F.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )