Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un sofer din Bucuresti, filmat cand conducea pe TROTUAR

Antena3 Antena3,
Un sofer din Bucuresti, filmat cand conducea pe TROTUAR

Un sofer din Bucuresti a fost filmat in timp ce conducea pe trotuar. Barbatul a pus in pericol fara jena viata pietonilor si, mai mult, apostrofat de cel care l-a si filmat, a inceput sa injure. Potrivit. continuă pe Antena3

Apartamentele din Bucuresti s-au scumpit in martie, dar la trei luni preturile au scazut

Apartamentele noi din Bucuresti s-au scumpit in luna martie cu 3,4% fata de februarie, cand au atins cea mai scazuta valoare din 2008, insa in ciuda acestui avans la trei luni pretul mediu al locuintelor din Capitala este cu 2% sub cel din perioada.

Tensiuni in partidul Monicai Macovei: Presedintele organizatiei din Bucuresti a M10 si-a dat demisia

Scandal in partidul Monicai Macovei. Presedintele organizatiei din Bucuresti a partidului M10, Mihai Politeanu, si-a dat demisia, potrivit stiripesurse. ro. Cunsocut drept un apropiat al fostei candidate la.

Ryanair va lansa zboruri din Bucuresti catre Bologna, Milano si Roma, in programul de iarna 2015

Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, a anuntat lansarea, din iarna acestui an, a trei rute noi din Bucuresti, catre Bologna, Milano si Roma, urmand sa ajunga, cu cele sapte zboruri operate pe plan local, la un trafic anual de.

O familie din Bucuresti a ajuns in strada dupa o decizie a unei magistrate condamnate

O familie din Bucuresti a ajuns in strada chiar daca si-a cumparat apartamentul, cu acte in regula, in urma cu 19 ani. La un an dupa ce au semnat actele, a aparut un asa-zis mostenitor. in anul 2008,.

Descinderi la mai multe adrese din Bucuresti si Galati, la firme care falsificau adeverinte de venit pentru a obtine indemnizatii de crestere a copilului

Politistii au descins marti dimineata la zeci de adrese din Bucuresti si Galati, la falsificatori de adeverinte de venit, informeaza B1 TV. Vizate sunt 31 de persoane care ar face parte dintr-o grupare care.

VIDEO Culmea tupeului la Constanta. Sofer de taxi, filmat cand circula pe trotuar, printre pietoni

Soferilor de taxi din Constanta nu le mai ajunge un bulevard cu opt benzi. Mai nou, trotuarul ingust de langa City Park Mall este folosit drept pista pentru oamenii cu masini galbene.

Studiu de caz: Cat bacsis se da cu adevarat intr-un restaurant de cartier care fiscalizeaza? Vezi in text cifrele reale si cum se imparte bacsisul intr-un restaurant de cartier din Bucuresti

Am discutat ieri cu un patron de restaurant din Berceni, pe care il stiu de om cinstit, cu darile la zi. Mi-a pus la dispozitie toate datele pe care i le-am cerut, date pe care la randu-mi, le voi da mai jos. Am discutat si de controalele ANAF si despre bacsisuri si fiscalizarea acestora. N-o sa dau numele restaurantului cu pricina ca sa nu se creada ca ii fac reclama. Spun doar ca e undeva in Berceni, ca serveste de la scoici, pana la produse traditionale romanesti si multa pizza. Are circa 200 de locuri, iar programul e de la 10-24. Vanzarea medie pe zi e de circa 2500 de lei, iar bacsisul mediu pe zi e grosso modo, 215 lei. Sub 10%, scrie Dan Popa e blogul Hymerion. ro.

VIDEO: CsiR Robotics, un proiect international conceput de patru elevi de generala din Bucuresti

4 elevi de gimnaziu de la Scoala nr. 174 Constantin Brancusi au obtinut recent primul loc la competitia mondiala131; de inventica131; si proiectare auto, in cadrul concursului anual Honeywell. Elevii romani au concurat alaturi de echipe mari din SUA, Elvetia, Mexic, China si Franta.

Doi barbati impuscati intr-un poligon din Bucuresti: Un client a tras in instructor, apoi s-a sinucis

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii .

Irlanda: Trei avioane au fost implicate in doua incidente pe aeroportul din Dublin. Nicio persoana nu a fost ranita

Doua incidente in care au fost implicate trei avioane au avut loc miercuri pe aeroportul din Dublin. Sute de pasageri au fost afectati de incidente, insa nicio persoana nu a fost ranita, potrivit postului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )