Libnet.ro
UNICEF

22:00

Spaima Europei: un botosanean de 22 de ani a fost arestat dupa un an de cautari, pentru o crima si mai multe jafuri in sudul continentului

Adevărul Adevărul,
Spaima Europei: un botosanean de 22 de ani a fost arestat dupa un an de cautari, pentru o crima si mai multe jafuri in sudul continentului

Un botosanean de 22 de ani si-a facut un renume sinistru in Italia si Grecia. Tanarul a fost prins de catre politistii eleni fiind urmarit international pentru mai multe jafuri si o presupusa crima in Italia. Botosaneanul ar fi strangulat o batrana dupa care ar fi inceput o cariera infractionala in Europa sudica. continuă pe Adevărul

Adriean Videanu a fost arestat preventiv

Update 10:43 Avocata Laura Voicu: Alina Bica a primit amenintari cu moartea in legatura cu dosarul RAFO Potrivit Laurei Voicu, avocata Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT a spus, in sala de judecata, ca se teme pentru viata ei, deoarece primise amenintari cu moartea in legatura cu dosarul RAFO, in care este inculpat Ovidiu Tender. Amenintarile ar fi venit din partea a doi deputati, in timp ce Bica se afla la un hotel din Constanta, conform surselor din presa. --- * Videanu, socat ca a trecut repede de la calitatea de suspect la cea de inculpat * Florentin Mihailescu si Alin Cocos au fost, de asemenea, arestati pentru 30 de zile.

O tanara de 20 de ani, CONDAMNATA la 2 ani de inchisoare dupa ce si-a UCIS copilul nou-nascut

O tanara de 20 de ani, din localitatea vasluiana Bunesti-Averesti, a fost condamnata definitiv, joi, de Curtea de Apel Iasi, la doi ani de inchisoare cu executare, dupa ce, cand era eleva in clasa a XI-a,.

Franta: Un copil de 8 ani a fost audiat de politie, dupa ce si-a exprimat solidaritatea cu jihadistii care au ucis ziaristii de la Charlie Hebdo

Un copil de opt ani a fost audiat miercuri de politia din Nisa dupa ce si-a exprimat in termeni radicali solidaritatea cu autorii atentatelor jihadiste din Franta, au declarat surse politienesti citate de AFP.

Gorj: Un copil in varsta de sase ani a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz scolar

Un elev in varsta de sase ani a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz scolar in comuna Berlesti din judetul Gorj, informeaza Agerpres. Elevul a fost accidentat mortal de microbuzul scolar care era condus de.

Mexic: O persoana a murit si alte 54 au fost ranite dupa ce un camion-cisterna a explodat la un spital de copii

O persoana a murit si alte 54 au fost ranite, inclusiv 22 de copii, dupa ce in camion-cisterna cu gaz a explodat la un spital de copii din Ciudad de Mexico, a anuntat primarul capiteli, Miguel Angel Mancera,.

Barbatul care a evadat din arestul politiei Cluj a fost prins dupa doua saptamani de cautari

Barbatul care a evadat din arestul politiei Cluj a fost prins, in sfarsit, de autoritati dupa doua saptamani de cautari intense. Cristian Bartus, de 32 de ani, a fost gasit de politisti in Alba Iulia,.

Siria: Sapte persoane au murit si alte 20 au fost ranite dupa ce un autobuz a explodat la Damasc

Cel putin sapte persoane au murit si alte 20 au fost ranite in exploziei unui autobuz in centrul Damascului, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, potrivit AFP. Pasagerii autobuzului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )