Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sportivii din Romania, solidari cu victimele inundatiilor din Serbia si Bosnia- Hertegovina

România Liberă România Liberă,
Sportivii din Romania, solidari cu victimele inundatiilor din Serbia si Bosnia- Hertegovina

Dragan Petricevic, antrenorul lui BC Timisoara, a lansat un program de ajutorare a victimelor inundatiilor din Serbia si Bosnia-Hertegovina. Petricevic, care este sarb-bosniac, a facut apel la cei interesati sa trimita ajutoare care constau in produse de igiena, paturi, alimente greu perisabile, material de constructii, jucarii sau medicamente. continuă pe România Liberă

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat premierul Victor Ponta.

FOTO Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor. Premierul Victor Ponta a precizat ca printre aceste ajutoare se numara pompe de apa,.

Inundatii. Romania trimite ajutoare in Serbia si Bosnia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Comandamentul de la Palatul Victoria ca Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente.

Romania trimite in Serbia, Bosnia si Hertegovina ajutoare umanitare pentru zonele inundate

Romania va trimite pentru populatia afectata de inundatiile din aceste zile din Serbia, Bosnia si Hertegovina ajutoare umanitare, in limita sumei de 880. 000 lei. De asemenea, autoritatile vor trimite si o.

FMI: Cresterea economica din Romania este incetinita de coruptie

Cresterea economica din Romania, Grecia, Bulgaria si Ungaria este incetinita de coruptie, a declarat directorul adjunct al Departamentului European al Fondului Monetar International FMI), Aasim Husain.

Bosch si-a crescut cu 18% afacerile din Romania

Grupul german Bosch a inregistrat o crestere cu 18% a cifrei de afaceri din Romania, in 2013 comparativ cu anul anterior, la 212 milioane euro. Germanii au in plan continuarea extinderii si consolidarea activitatii, dupa ce anul trecut a investit peste 70 milioane euro pe piata romaneasca.

Noi suntem gata sa asiguram ajutorul necesar pentru dezvoltarea conductelor petrolifere din Romania. Declaratiile lui Biden si Ponta dupa intalnirea de la Palatul Victoria

DECLARATIILELUIBIDENApreciez dedicarea pe care o aratati fata de prietenia romano-americana. Am vorbit despre colaborarea intre SUA si Romania. SUA se dedica cu multa incredere relatiei.

Romania la inaltime: Cetatea Soimos, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Business Report: Cei mai discreti oameni de afaceri din Romania; Plan B la Oltchim: Banii inainte de la clienti, plata cu intarziere a furnizorilor, energie de la sursa; Modalitati prin care romanii isi pot gasi un loc de munca in strainatate

Aberatia salariilor: 9. 400 lei un functionar, dublu fata de ministru. Un sfert din angajatii unui minister au salarii mult mai mari, chiar duble in unele cazuri. Cand se poate intoarce cresterea PIB in salarii: de la consolidarea fiscala la polarizarea veniturilor. Cateva comparatii. Pe parcursul ultimilor patru ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )