Libnet.ro
UNICEF

10:30

Summitul extraordinar pe tema crizei din Grecia va avea loc la Bruxelles

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Summitul extraordinar pe tema crizei din Grecia va avea loc la Bruxelles

Sefii de stat si de guvern din tarile zonei euro se vor reuni luni, la Bruxelles, pentru un summit pe tema crizei din Grecia, afirma surse europene citate de Sky News, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Summit extraordinar la Bruxelles pe tema crizei din Grecia

Sefii de stat si de guvern din tarile zonei euro se reunesc, luni, la Bruxelles, pentru un summit pe tema crizei din Grecia, informeaza surse europene, potrivit Mediafax. in contextul rezultatului reuniunii.

GREXIT. Summit extraordinar pe tema crizei din Grecia, luni, la Bruxelles

Sefii de stat si de guvern din tarile zonei euro se vor reuni luni, la Bruxelles, pentru un summit pe tema crizei din Grecia, afirma surse europene citate de Sky News.

Surse. Un summit extraordinar privind criza din Grecia, organizat, luni, la Bruxelles

Sefii de stat si de guvern din tarile zonei euro se vor reuni, luni, la Bruxelles, pentru un summit pe tema crizei din Grecia, afirma surse europene citate de Sky News, conform Mediafax.

Donald Tusk: Summitul EXTRAORDINAR al zonei euro nu va fi PASUL FINAL in criza din Grecia

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a declarat, vineri, ca summitul extraordinar de luni al sefilor de stat si de guvern din zona euro nu va fi pasul final in criza din Grecia, potrivit unui mesaj video postat pe internet .

Bloomberg: Bancile din Grecia ar putea avea nevoie de noi injectii de capital

Bancile din Grecia, care au beneficiat in ultimii doi ani de doua infuzii masive de capital, ar putea avea nevoie de noi fonduri, intrucat recesiunea a majorat semnificativ nivelul creditelor neperformante, potrivit Bloomberg.

Alegerile pentru functia de presedinte al PSD Constanta vor avea loc pe 29 iunie

Alegerile pentru functia de presedinte al PSD Constanta vor avea loc pe 29 iunie, postul fiind vacant din martie, cand Radu Mazare si-a dat demisia. Anuntul a fost facut de secretarul executiv al organizatiei.

Semnarea protocolului de fuziune PLR-PC va avea loc vineri, la Parlament

Protocolul de fuziune PLR - PC va fi semnat vineri in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Palatul Parlamentului, informeaza un comunicat al al Partidului Liberal Reformator PLR), remis azi redactiei.

Criza din Grecia a dus la cresterea cererii pentru moneda virtuala bitcoin

Bitcoin s-a apreciat ieri cu pana la 7% si este pe cale sa inregistreze cea mai lunga perioada de crestere din ultimele 18 luni, speculatorii si deponentii din Grecia fiind atrasi de moneda virtuala pe fondul temerilor ca Grecia ar putea iesi din zona euro, potrivit Reuters.

Bancile din Grecia ar putea ramane inchise luni, din cauza retragerilor masive de lichiditati

Situatia din Grecia se precipita de la o zi la alta. Mai precis, bancile elene ar putea sa ramana inchise luni din cauza retragerilor masive de lichiditati. Avertismentul a fost facut astazi de.

Bancile din Grecia s-ar putea inchide luni din cauza retragerilor de lichiditati

Luni, bancile din Grecia ar putea ramane inchise din cauza retragerilor masive de lichiditati, potrivit oficialilor Bancii Centrale Europene. Deponentii eleni au retras din banci in ultimele trei zile circa 2.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )