Libnet.ro
UNICEF

18:30

Targu Mures va avea un centru-pilot de chirurgie cardiaca la copii

Adevărul Adevărul,
Targu Mures va avea un centru-pilot de chirurgie cardiaca la copii

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a luat decizia de a infiinta la Targu Mures un centru pilot de pregatire in chirurgia cardiaca la copii. Centrul va fi sprijinit logistic de institutie. La inceput, centrul ar putea beneficia chiar si de finantare din partea Ministerului Sanatatii. Proiectul ar putea deveni functional intr-un an. continuă pe Adevărul

VIDEO Spitalul de Urgenta din Targu-Mures va fi inclus in proiectul pilot privind modificarea statutului spitalelor

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat vineri, 6 septembrie, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU)din Targu-Mures va figura printre cele 12 unitati spitalicesti din tara care vor implementa proiectul-pilot referitorla statutul spitalelor, al carui proiect de lege este in dezbatere publica.

VIDEO Spitalul de Urgenta din Targu-Mures in faza de acreditare pentru transplant hepatic, renal si de pancreas

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures a inceput demersurile pentru a putea realiza alte trei tipuri detransplant: renal, hepatic si de pancreas. Anuntul a fost facut vineri, 6 septembrie, de ministrul Sanatatii EugenNicolaescu. Documentatia este pregatita si va fi depusa la Autoritatea Nationala de Transplant pentru obtinereaacreditarii.

Targu-Mures, printre singurele orase din tara fara maidanezi

Targu-Mures se afla printre singurele orase din tara care a rezolvat din timp problema cainilor vagabonzi. inca din 2002, municipalitatea a construit stabilimente pentru patrupedele fara stapani, iar de doi ani incoace, Primaria a incheiat un contract cu o societate comerciala din Germania, care preia maidanezii din stabiliment.

30 de lei, un abonament pe tot sezonul la Targu Mures! S-a dat interzis la seminte

Fanii echipei ASA Tg. Mures vor intra la meciuri doar cu aceste abonamente, pentru ca nu se vor comercializa bilete pentru fiecare meci in parte. Conducerea clubului a mai hotarat ca spectatorii sa nu mai intre in tribune cu seminte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )