Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Spitalul de Urgenta din Targu-Mures in faza de acreditare pentru transplant hepatic, renal si de pancreas

Adevărul Adevărul,
VIDEO Spitalul de Urgenta din Targu-Mures in faza de acreditare pentru transplant hepatic, renal si de pancreas

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures a inceput demersurile pentru a putea realiza alte trei tipuri detransplant: renal, hepatic si de pancreas. Anuntul a fost facut vineri, 6 septembrie, de ministrul Sanatatii EugenNicolaescu. Documentatia este pregatita si va fi depusa la Autoritatea Nationala de Transplant pentru obtinereaacreditarii. continuă pe Adevărul

VIDEO Spitalul de Urgenta din Targu-Mures va fi inclus in proiectul pilot privind modificarea statutului spitalelor

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat vineri, 6 septembrie, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU)din Targu-Mures va figura printre cele 12 unitati spitalicesti din tara care vor implementa proiectul-pilot referitorla statutul spitalelor, al carui proiect de lege este in dezbatere publica.

Targu-Mures, printre singurele orase din tara fara maidanezi

Targu-Mures se afla printre singurele orase din tara care a rezolvat din timp problema cainilor vagabonzi. inca din 2002, municipalitatea a construit stabilimente pentru patrupedele fara stapani, iar de doi ani incoace, Primaria a incheiat un contract cu o societate comerciala din Germania, care preia maidanezii din stabiliment.

Targu Mures va avea un centru-pilot de chirurgie cardiaca la copii

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a luat decizia de a infiinta la Targu Mures un centru pilot de pregatire in chirurgia cardiaca la copii. Centrul va fi sprijinit logistic de institutie. La inceput, centrul ar putea beneficia chiar si de finantare din partea Ministerului Sanatatii. Proiectul ar putea deveni functional intr-un an.

Un barbat din Targu Jiu, la spital dupa ce ar fi fost batut de mai multi politisti

Un barbat din Targu Jiu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce sustine el, a fost batut fara mila de oamenii legii. Acesta declara ca a fost oprit de catre o patrula a Inspectoratului Judetean de Politie.

Si-au impartit averea cu toporul. O familie de romi a speriat un cartier din Targu-Jiu

Locuitorii unui cartier din Targu-Jiu au fost martorii unui scandal cu bate, furci si topoare. Mai multi romi s-au luat la bataie si nu au putut fi opriti decat de mascati. Romii s-au luat la bataie din cauza u.

Primarul orasului Targu-Mures se razboieste cu ONG-urile

ONG-urile de mediu aduc atingere interesului national si sigurantei nationale. Este declaratia prim-vicepresedintelui PDL, Dorin Florea. Lideul democrat liberal sustine ca toate organizatiile nonguvernamentale din Romania sunt instrumente de tocat bani, care ascund in spate interes si afaceri dubioase. Florea cere public institutiilor statului un control riguros al ONG-urilor din Romania.

30 de lei, un abonament pe tot sezonul la Targu Mures! S-a dat interzis la seminte

Fanii echipei ASA Tg. Mures vor intra la meciuri doar cu aceste abonamente, pentru ca nu se vor comercializa bilete pentru fiecare meci in parte. Conducerea clubului a mai hotarat ca spectatorii sa nu mai intre in tribune cu seminte.

Mures Florea, revoltat de trimiterea in Parlamentul European a dalmatienilor Silaghi ...

Primarul PDL din Targu-Mures, Dorin Florea, s-a declarat revoltat de trimiterea in Parlamentul European a doi dintre liderii PNL cu probleme de integritate. Este vorba de fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, si de secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. Acestia au demisionat din Parlamentul Romaniei, pentru a putea prelua cele doua mandate de europarlamentari ramase libere dupa ce deputatii europeni alesi in anul 2009 pe .

Nou atac al maidanezilor: O fetita din Targu Jiu, la spital dupa ce a fost muscata de un caine in zona soldului

O fetita de opt ani a ajuns la spital, astazi, dupa ce a fost muscata de un caine, in zona soldului, la Targu Jiu. Potrivit directorului Serviciului de Ambulanta Gorj, Dan Valceanu, o ambulanta a adus-o pe f.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )