Libnet.ro
UNICEF

01:06

Trei modele Dacia, in topul celor mai bine vandute masini din Rusia

Antena3 Antena3,
Trei modele Dacia, in topul celor mai bine vandute masini din Rusia

Duster, Logan si Sandero s-au situat in mai in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses AEB), insa. continuă pe Antena3

Cartile autorilor israelieni, in topul celor mai bine vandute titluri la Bookfest VIDEO

Cartile autorilor israelieni prezenti la Bookfest 1-5 iunie) se afla in topul celor mai bine vandute titluri ale salonului de carte, potrivit editurilor: Iuda, cea mai recenta traducere din opera lui Amos Oz cel mai bine vandut titlu de fictiune al editurii Humanitas Fiction, iar Durere, romanul Zeruyei Shalev, cea mai bine vanduta carte de fictiune si locul al doilea in topul general al editurii Polirom.

Topul celor mai nocive alimente mancate inainte de culcare. in ce conditii este buna masa consumata seara tarziu

Majoritatea nutritionistilor recomanda abtinerea de la mancare cu cel putin cu 3-4 ore inainte de somn. Multi oameni ajung acasa de la serviciu destul de tarziu si dupa o zi in care au alergat si au avut prea putin timp sa manance isi pregatesc o masa copioasa si o mananca pe saturate. Altii apeleaza la rontaieli. Ambele cazuri sunt gresite, spun specialistii.

Topul celor mai odiosi asasini platiti ai Mafiei. Iceman Kuklinski a omorat peste 200 de oameni

Mafia s-a folosit de-a lungul timpului de criminali platiti pentru a-si ascunde tot felul afaceri necurate sau pentru a-si salva membrii de inchisoare, omorand martori din dosare.

Masinile romanesti au succes in RUSIA. Care sunt cele mai cautate modele auto

Automobilele Duster, Logan si Sandero, produse in Romania, s-au situat in mai in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses.

Unul dintre noile modele DACIA apare pe lista celor mai POLUANTE masini Diesel din Europa

Automobilul Dacia Sandero II echipat cu motor Diesel 1,5 dCi apare pe lista celor mai poluante autoturisme Diesel din Europa, releva un studiu intocmit de organizatia neguvernamentala Transport and Environment.

Autorii israelieni au avut succes la Bookfest

Cartile autorilor israelieni prezenti la editia din acest an a Bookfest se afla in topul celor mai bine vandute titluri ale salonului de carte, conform datelor primite de la editurile partenere.

Dacia Sandero, inclusa pe lista celor mai poluante diesel-uri Euro 6 din Europa. Un raport independent someaza autoritatile europene sa ia masuri impotriva constructorilor auto

Dacia Sandero a fost inclusa in lista Dirty Thirty a celor mai poluante diesel-uri europene in functie de emisiile de oxid de azot, raportul intocmit de ONG-ul Transport and Environment cuprinzand modele precum Ford Focus, Range Rover Evoque sau Nissan Qashqai. Desi testele facute de autorittaile franceze, germane si britanice au aratat ca in trafic emisiile de NOX sunt mult mai mari decat in laborator, autoritatile nu au luat masuri impotriva companiilor. Mai mult, sunt semne ce arata ca si la alte companii - nu doar la VW - ar putea exista dispozitive de pacalire a testelor de emisii, dar autoritatile nu fac investigatii suplimentare.

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume. Angela Merkel, pentru a sasea oara consecutiv pe primul loc

Cancelarul german Angela Merkel ocupa pentru al saselea an consecutiv prima pozitie in topul 100 al celor mai influente femei din lume, intocmit de revista Forbes, informeaza bbc. com.

FOTO+ VIDEO. SENZATIONAL. Un tanar a trait mai bine de un an fara inima

Un tanar de 25 de ani a facut in urma cu o luna un transplant de inima, dupa ce a trait mai bine de un an fara inima. Stan Larkin a purtat in ruscac timp de 555 de zile o inima artificiala, care i-a transportat sangele in corp si l-a tinut in viata. Este vorba de un dispozitiv folosit de pacientii cu insuficienta cardiaca totala, aflati in asteptarea unui transplant de cord.

Serena Williams a devansat-o pe Maria Sharapova - A devenit sportiva cea mai bine platita a planetei

Serena Williams este cea mai bine platita sportiva a planetei, conform estimarilor Forbes. Dupa ce ani in sir a fost devansata de Maria Sharapova, numarul unu din clasamentul WTA a profitat de scandalul de dopaj in care este implicata rusoaica si a trecut pe prima pozitie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )