Libnet.ro
UNICEF

05:00

Trei raniti, intr-un accident pe centura de vest a Ploiestiului

Antena3 Antena3,
Trei raniti, intr-un accident pe centura de vest a Ploiestiului

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs, marti seara, pe centura de vest a municipiului Ploiesti, dupa ce masina in care se aflau a derapat, in conditii de carosabil ud, si s-a. continuă pe Antena3

Cinci tineri din Alba, raniti intr-un accident rutier. Patru sunt in stare grava la un spital din Targu Mures

Cinci tineri din Alba au fost raniti intr-un accident grav petrecut in noaptea de sambata spre duminica in judetul Mures. Un tanar de 21 de ani din Sona a intrat cu masina intr-un capat de pod, in afara localitatii Cornesti.

FOTO + VIDEO. Un mort si sase raniti, intr-un accident in judetul Iasi. Un microbuz in care se aflau persoane din Republica Moldova s-a rasturnat

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, marti dupa-amiaza, ca urmare a unui accident care a avut loc, marti dupa-amiaza, in comuna ieseana Comarna.

Cinci morti si 21 de raniti intr-un atentat cu bomba la Bagdad. Incidentul a avut loc in timpul unei ceremonii

Cinci persoane au fost ucise si alte 21 ranite intr-un atentat cu bomba intr-un cartier siit din Bagdad. Incidentul s-a petrecut duminica, 09 octombrie, fiind revendicat de gruparea ultraradicala Stat Islamic .

Masacru la inmormantare! 140 de oameni au murit si alti 500 au fost raniti, intr-un raid aerian in Yemen

O capela in care avea loc o ceremonie de inmormantare a fost lovita intr-un raid aerian al coalitiei saudite, in Yemen, ucigand peste 140 de persoane, scrie BBC. in plus,.

Tragedie in fotbal! Un fost Pandur a murit intr-un accident de circulatie la doar 25 de ani

Argentinianul Maximiliano Giusti a murit intr-un teribil accident de circulatie, scrie radiotargujiu. ro. Evenimentul s-a produs in orasul sau natal, San Nicolas, din Argentina. Potrivit presei locale,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )