Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO + VIDEO. Un mort si sase raniti, intr-un accident in judetul Iasi. Un microbuz in care se aflau persoane din Republica Moldova s-a rasturnat

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Un mort si sase raniti, intr-un accident in judetul Iasi. Un microbuz in care se aflau persoane din Republica Moldova s-a rasturnat

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, marti dupa-amiaza, ca urmare a unui accident care a avut loc, marti dupa-amiaza, in comuna ieseana Comarna. continuă pe România Liberă

Cinci tineri din Alba, raniti intr-un accident rutier. Patru sunt in stare grava la un spital din Targu Mures

Cinci tineri din Alba au fost raniti intr-un accident grav petrecut in noaptea de sambata spre duminica in judetul Mures. Un tanar de 21 de ani din Sona a intrat cu masina intr-un capat de pod, in afara localitatii Cornesti.

Trei raniti, intr-un accident pe centura de vest a Ploiestiului

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs, marti seara, pe centura de vest a municipiului Ploiesti, dupa ce masina in care se aflau a derapat, in conditii de carosabil ud, si s-a.

Cel putin sase raniti intr-un atac terorist in orasul Ierusalim

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, duminica, in fata unei sectii de politie situate in apropierea unei gari din orasul Ierusalim, agresorul, catalogat drept terorist, fiind impuscat mortal de autoritati, informeaza site-ul YnetNews. com.

FOTO+VIDEO. Uraganul Matthew a maturat coasta sud-estica a SUA facand pana acum sase morti si lasand fara curent peste un milion de locuinte

Uraganul Matthew a maturat coasta sud-estica a SUA cu vanturi puternice, furtuni si ploi torentiale, lasand in urma sase morti si 1,1 milioane de oameni fara curent electric. Autoritatile au facut din nou apel la populatie sa plece din calea uraganului, relateaza ABC.

FOTO-VIDEO REPORTAJ KASOTC, baza militara din Iordania unde vin sa se antreneze fortele speciale din intreaga lume

La nord de Amman, capitala Iordaniei, intr-o baza militara construita pe locul unei foste cariere de piatra si care se intinde pe o suprafata comparabila cu cea a unui oras, an de an vin mii de militari din cadrul fortelor speciale din intreaga lume si se antreneaza intr-una dintre cele mai moderne baze gandite special pentru instruirea trupelor de elita - de la cladiri in care se trage cu munitie reala, la zone urbane, poligoane si zone destinate explozibilelor, pana la piste pentru manevre auto si un avion intreg transformat in zona de exercitii. HotNews. ro a fost in baza KASOTC din Iordania si a vazut cum se antreneaza trupele speciale din zona, militarii NATO veniti la pregatire si soldatii irakieni care se pregatesc acolo pentru luptele impotriva ISIS.

FOTO+VIDEO. Marvel propune o noua supereroina: o mama de familie siriana - Madaya

Compania americana Marvel, cunoscuta pentru benzi desenate si alte produse cu super-eroi ca Omul Paianjen si Razbunatorii a lansat o banda-desenata mai putin obisnuita pentru ca personajul principal nu are super-puteri: este o mama dintr-un oras sirian asediat. Mama din Madaya spune povestea unei femei cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani, mama a 5 copii, si a greutatilor pe care le intampina intr-un oras asediat de mai bine de un an, in care deja peste 60 de persoane au murit din cauza malnutritiei, conform AFP, preluata de Agerpres.

Cinci morti si 21 de raniti intr-un atentat cu bomba la Bagdad. Incidentul a avut loc in timpul unei ceremonii

Cinci persoane au fost ucise si alte 21 ranite intr-un atentat cu bomba intr-un cartier siit din Bagdad. Incidentul s-a petrecut duminica, 09 octombrie, fiind revendicat de gruparea ultraradicala Stat Islamic .

Masacru la inmormantare! 140 de oameni au murit si alti 500 au fost raniti, intr-un raid aerian in Yemen

O capela in care avea loc o ceremonie de inmormantare a fost lovita intr-un raid aerian al coalitiei saudite, in Yemen, ucigand peste 140 de persoane, scrie BBC. in plus,.

Tragedie in fotbal! Un fost Pandur a murit intr-un accident de circulatie la doar 25 de ani

Argentinianul Maximiliano Giusti a murit intr-un teribil accident de circulatie, scrie radiotargujiu. ro. Evenimentul s-a produs in orasul sau natal, San Nicolas, din Argentina. Potrivit presei locale,.

Expertul in jocul cu gheara a scos 3.000 de premii afara: barbatul a devenit spaima proprietarilor si este rugat sa nu se mai joace FOTO VIDEO

Un tanar din China, Chen Zhitong foto), a devenit spaima proprietarilor de masini cu gheara, aparatele la care poti inhata premii manevrand un brat robotic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )