Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vicepresedintele CJ Olt, implicat intr-un accident rutier. ...

România Liberă România Liberă,
Vicepresedintele CJ Olt, implicat intr-un accident rutier. ...

Vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, Marius Oprescu, este cercetat pentru omor din culpa, dupa ce a lovit cu masina o caruta, iar o persoana a murit, conform Digi 24. Acum, unul din medicii legisti care lucreaza la caz, Sorin Lesnic, spune ca a fost obligat sa schimbe raportul privind cauza mortii victimei. Aseara, cand a fost sa ceara date suplimentare legate de acest caz, Sorin Lesnic sustine ca a fost amenintat si impiedicat sa obtina informatii suplimentare chiar de conducerea . continuă pe România Liberă

Dej: O mireasa a murit intr-un accident rutier, fiind furata de la propria nunta

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, dar s-a terminat tragic. O mireasa si nasa ei au murit intr-un accident in judetul Cluj. Nuntasii furasera mireasa si se indreptau spre un local din Dej,.

Un autocar in care se aflau 25 de pasageri, implicat intr-un accident grav. Un om a murit

Un om a murit si altul a fost ranit, luni dupa-amiaza, dupa ce un autocar in care se aflau 25 de pasageri s-a ciocnit cu un autoturism. Accidentul a avut loc pe DN 2 E 85), in localitatea buzoiana Oreavu,.

Italia: Sase romani, raniti intr-un accident rutier petrecut in apropiere de Milano

Sase muncitori romani au fost raniti dupa ce vehiculul in care se aflau a lovit un stalp, in Italia. Accidentul a avut loc in localitatea Caravaggio, situata in apropiere de Milano. Soferul unui vehicul.

Primarul din Podu Turcului, ranit intr-un accident rutier. Masina in care se afla s-a izbit de un podet

Gelu Ciorava, edilul comunei Podu Turcului, a ajuns la spitalul din localitate, dupa ce masina in care se afla, condusa de un tanar de 27 de ani, s-a izbit de un podet aflat pe marginea drumului.

TRAGEDIE la o nunta din Dej. Mireasa a fost implicata intr-un ACCIDENT RUTIER GRAV

Tragedie la o nunta din Dej. Mireasa se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost furata conform traditiei. Tanara se afla in masina impreuna cu nasa ei si alte doua persoane si mergeam.

Cluj: O mireasa a fost grav ranita, iar nasa sa a murit, in urma unui accident rutier (VIDEO)

O mireasa a fost grav ranita, iar nasa sa a murit in urma unui accident rutier petrecut, sambata noapte, in Cluj, relateaza Dejeanul. Masina in care se aflau mireasa si alte patru persoane a lovit in.

Justin Bieber, implicat intr-un nou scandal: Aproape am lesinat cand m-a atins pe fund (FOTO)

Justin Bieber este implicat intr-un nou scandal dupa ce a petrecut intr-un club de noapte, relateaza DailyMail. Artisul a fotografiat intr-un club de noapte, la bustul gol si cu pantalonii lasati foarte.

Dolly Parton, implicata intr-un accident de masina

Cantareata de muzica country Dolly Parton a fost implicata, luni, intr-un accident de masina si a fost transportata cu o ambulanta la spitalul de urgenta Vanderbilt din orasul american Nashville. Dolly.

VIDEO Dolly Parton, implicata intr-un accident de masina

Cantareata de muzica country Dolly Parton a fost implicata, luni, intr-un accident de masina si a fost transportata cu o ambulanta la spitalul de urgenta Vanderbilt din orasul american Nashville.

Tragedie romaneasca pe o sosea din Italia. Doi romani au murit si alti trei conationali sunt grav raniti, in urma unui accident rutier

O noua tragedie romaneasca s-a produs pe o sosea din Italia. Doi romani au murit si alti trei conationali sunt raniti grav, in urma unui accident de masina petrecut intr-un orasel din provincia Padova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )