Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dolly Parton, implicata intr-un accident de masina

B1 B1,
Dolly Parton, implicata intr-un accident de masina

Cantareata de muzica country Dolly Parton a fost implicata, luni, intr-un accident de masina si a fost transportata cu o ambulanta la spitalul de urgenta Vanderbilt din orasul american Nashville. Dolly. continuă pe B1

VIDEO Dolly Parton, implicata intr-un accident de masina

Cantareata de muzica country Dolly Parton a fost implicata, luni, intr-un accident de masina si a fost transportata cu o ambulanta la spitalul de urgenta Vanderbilt din orasul american Nashville.

TRAGEDIE la o nunta din Dej. Mireasa a fost implicata intr-un ACCIDENT RUTIER GRAV

Tragedie la o nunta din Dej. Mireasa se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost furata conform traditiei. Tanara se afla in masina impreuna cu nasa ei si alte doua persoane si mergeam.

Autocarul echipei FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov. Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad,.

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT.

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov. Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad, autocarul gruparii moldave a incercat sa depaseasca un camion, moment in care soferul acestuia a facut brusc stanga, fara semnal si fara sa se asigure. Toate persoanele aflate in autocar sunt in afara oricarui pericol si asteapta un nou autocar pentru a ajunge pana la Vaslui. Singurul care a .

Dej: O mireasa a murit intr-un accident rutier, fiind furata de la propria nunta

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, dar s-a terminat tragic. O mireasa si nasa ei au murit intr-un accident in judetul Cluj. Nuntasii furasera mireasa si se indreptau spre un local din Dej,.

Buenos Aires: Cel putin 35 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier produs in Buenos Aires, dupa ce un tren a intrat cu putere in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once,.

Autocarul in care se aflau jucatorii FC Vaslui, implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, astazi, in timp ce revenea de la Brasov, conform surselor de presa.

Autocarul in care se aflau jucatorii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier, in timp ce revenea de la Brasov, potrivit Mediafax. Soferul a incercat sa depaseaca un.

FOTO Doi tineri din Neamt au murit intr-un accident cumplit de masina in Italia

Masina in care se aflau cinci persoane s-a izbit violent de un copac in centrul orasului Vigonza, in apropiere de Padova.

Primarul din Podu Turcului, ranit intr-un accident rutier. Masina in care se afla s-a izbit de un podet

Gelu Ciorava, edilul comunei Podu Turcului, a ajuns la spitalul din localitate, dupa ce masina in care se afla, condusa de un tanar de 27 de ani, s-a izbit de un podet aflat pe marginea drumului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )