Libnet.ro
UNICEF

11:30

Italia: Sase romani, raniti intr-un accident rutier petrecut in apropiere de Milano

B1 B1,
Italia: Sase romani, raniti intr-un accident rutier petrecut in apropiere de Milano

Sase muncitori romani au fost raniti dupa ce vehiculul in care se aflau a lovit un stalp, in Italia. Accidentul a avut loc in localitatea Caravaggio, situata in apropiere de Milano. Soferul unui vehicul. continuă pe B1

Autocarul echipei FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov. Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad,.

Dej: O mireasa a murit intr-un accident rutier, fiind furata de la propria nunta

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, dar s-a terminat tragic. O mireasa si nasa ei au murit intr-un accident in judetul Cluj. Nuntasii furasera mireasa si se indreptau spre un local din Dej,.

Cel putin 35 de raniti intr-un accident feroviar la Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate Sergio Berni, citat de AFP.

Primarul din Podu Turcului, ranit intr-un accident rutier. Masina in care se afla s-a izbit de un podet

Gelu Ciorava, edilul comunei Podu Turcului, a ajuns la spitalul din localitate, dupa ce masina in care se afla, condusa de un tanar de 27 de ani, s-a izbit de un podet aflat pe marginea drumului.

TRAGEDIE la o nunta din Dej. Mireasa a fost implicata intr-un ACCIDENT RUTIER GRAV

Tragedie la o nunta din Dej. Mireasa se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost furata conform traditiei. Tanara se afla in masina impreuna cu nasa ei si alte doua persoane si mergeam.

Tragedie romaneasca pe o sosea din Italia. Doi romani au murit si alti trei conationali sunt grav raniti, in urma unui accident rutier

O noua tragedie romaneasca s-a produs pe o sosea din Italia. Doi romani au murit si alti trei conationali sunt raniti grav, in urma unui accident de masina petrecut intr-un orasel din provincia Padova.

Sase muncitori romani, raniti in urma unui accident rutier petrecut in apropierea orasului italian Milano

Sase muncitori romani au fost raniti dupa ce autoturismul in care se aflau a lovit un stalp. Accidentul a avut loc in apropierea orasului italian Milano, in localitatea Caravaggio, informeaza publicatia.

Autocarul echipei de fotbal FC Vaslui, implicat intr-un accident rutier

Autocarul echipei de fotbal FC Vaslui, care se intorcea de la un meci disputat vineri seara cu Corona Brasov, a fost implicat sambata intr-un accident rutier pe DE 581, in apropiere de Tecuci, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Galati, comisar Aurelian Ropotan, citat de Agerpres.

Buenos Aires: Cel putin 35 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier produs in Buenos Aires, dupa ce un tren a intrat cu putere in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once,.

Autocarul in care se aflau jucatorii FC Vaslui, implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, astazi, in timp ce revenea de la Brasov, conform surselor de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )