Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sase muncitori romani, raniti in urma unui accident rutier petrecut in apropierea orasului italian Milano

Antena3 Antena3,
Sase muncitori romani, raniti in urma unui accident rutier petrecut in apropierea orasului italian Milano

Sase muncitori romani au fost raniti dupa ce autoturismul in care se aflau a lovit un stalp. Accidentul a avut loc in apropierea orasului italian Milano, in localitatea Caravaggio, informeaza publicatia. continuă pe Antena3

Tragedie romaneasca pe o sosea din Italia. Doi romani au murit si alti trei conationali sunt grav raniti, in urma unui accident rutier

O noua tragedie romaneasca s-a produs pe o sosea din Italia. Doi romani au murit si alti trei conationali sunt raniti grav, in urma unui accident de masina petrecut intr-un orasel din provincia Padova.

Cluj: O mireasa a fost grav ranita, iar nasa sa a murit, in urma unui accident rutier (VIDEO)

O mireasa a fost grav ranita, iar nasa sa a murit in urma unui accident rutier petrecut, sambata noapte, in Cluj, relateaza Dejeanul. Masina in care se aflau mireasa si alte patru persoane a lovit in.

Italia: Sase romani, raniti intr-un accident rutier petrecut in apropiere de Milano

Sase muncitori romani au fost raniti dupa ce vehiculul in care se aflau a lovit un stalp, in Italia. Accidentul a avut loc in localitatea Caravaggio, situata in apropiere de Milano. Soferul unui vehicul.

Doua persoane au murit in urma unui accident produs duminica la pranz pe Soseaua de Centura a Capitalei

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier produs duminica la pranz pe Soseaua de Centura a Capitalei, in apropierea localitatii Cernica. in incident au fost implicate un autoturism si un TIR, cele doua persoane decedate fiind din masina mica care a luat si foc.

Buzau: Un mort si un ranit, in urma unui accident in care a fost implicat un autocar

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, luni dupa-amiaza, dupa ce un autocar in care se aflau 25 de pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, in judetul Buzau. Accidentul s-a produs pe DN 2, in localitatea.

Autocarul echipei FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov. Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad,.

Cantareata de jazz Gloria Lynne a murit in urma unui atac de cord

Cunoscuta cantareata de jazz Gloria Lynne a murit in urma unui atac de cord cu doar cateva saptamani de a implini 83 de ani, relateaza New York Daily. Lynne s-a nascut in Harlem si a fost fiica unei.

Doua persoane ranite intr-un accident frontal dintre un microbuz si un autoturism

Doua persoane au fost ranite sambata dupa-amiaza in urma unui accident rutier produs in localitatea mehedinteana Ilovat, intre un microbuz si un autoturism, victimele fiind in afara oricarui pericol.

Pakistan: Cel putin sase oameni au murit, in urma unui atentat cu bomba.

Sase persoane au fost omorate si alte 20 au fost ranite, luni,intr-un atentat cu bomba asupra unui tren, in provincia pakistaneza instabila Balucistan sud-vest), au anuntat oficialii locali, transmite Mediafax. A fost un atentat cu bomba, tinta a fost un tren de pasageri. Cel putin sase persoane au murit si alte 17 au fost ranite, a declarat, pentru AFP, ministrul de Interne din aceasta regiune destabilizata de o rebeliune locala si atacuri ale insurgentilor talibani. Bomba a explodat la .

Dej: O mireasa a murit intr-un accident rutier, fiind furata de la propria nunta

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, dar s-a terminat tragic. O mireasa si nasa ei au murit intr-un accident in judetul Cluj. Nuntasii furasera mireasa si se indreptau spre un local din Dej,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )