Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Defilare pe Bulevardul Unirii, din Buzau, de Ziua Armatei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Defilare pe Bulevardul Unirii, din Buzau, de Ziua Armatei

Militarii garnizoanei Buzau au sarbatorit Ziua Armatei la monumentul de langa Cimitirul Eroilor, din Bariera Ploiesti. La evenimentul care a durat o ora au fost prezente autoritatile locale, sefi de institutii, veterani de razboi si numerosi copii sositi de la mai multe scoli din oras. continuă pe Adevărul

Restrictii de circulatie in municipiul Buzau, de Ziua Armatei

Politia va restrictiona, vineri, intre orele 9 si 11, circulatia autovehiculelor in municipiul Buzau, in zona Parcului Eroilor de pe Bulevardul Unirii, de la intersectia cu Bulevardul Maresal Averescu, pana la intersectia cu DN2 E85.

Circulatie inchisa pe Bulevardul din Ploiesti, de Ziua Armatei

Circulatia masinilor si a mijloacelor de transport in comun va fi intrerupta vineri, pe Bulevardul Castanilor din Ploiesti, pentru sarbatorirea Zilei Armatei.

FOTO Defilare de Ziua Armatei la monumentul ostasilor romani de la Balan

Ziua Armatei Romane sarbatorita in fiecare an pe 25 octombrie a fost marcata si la Calarasi. Autoritatile locale au cinstit memoria ostasilor cazuti la datorie printr-o ceremonie la monumentul eroilor de la Balan unde au fost depuse zeci de coroane de flori.

VIDEO. Ziua Armatei. Ce mesaj le transmite Basescu militarilor.

Presedintele Traian Basescu ii felicita pe militarii romani pentru felul in care isi fac datoria, aratand ca rmata noastra a dobandit un binemeritat loc printre fortele militare ale lumii, transmite Agerpres. Astazi omagiem Ziua Armatei Romaniei. Este o zi cu o rezonanta speciala in constiinta si istoria poporului roman, cand celebram un eveniment cu valoare de simbol al implinirii nationale, ziua in care ostasii Armatei noastre eliberau, in 1944, animati de dragostea de tara, ultima brazda .

De Ziua Armatei Romaniei, ministrul Armatei de peste Prut ii felicita pe fratii de arme

La 25 Octombrie, militarii activi si in rezerva saluta Drapelele de lupta, onorand astfel Ziua Armatei Romaniei, garantul suprem al existentei statului national unitar roman. La 24 octombrie am luat legatura la Chisinau, cu liderul Armatei Nationale a Republicii Moldova, care, prin intermediul cotidianului ADEVARUL a transmis un mesaj emotionant fratilor de arme, din dreapta Prutului.

FOTO Ziua Armatei, marcata si la Bistrita

Intalniri cu elevii, expunerea armamentului din dotare si ceremonial militar-religios, asa a marcat Ziua Armatei saptamana aceasta Brigada 81 Mecanizata General Grigore Balan din Bistrita.

Mesajul presedintelui Traian Basescu de Ziua Armatei Romaniei

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj de Ziua Armatei, in care arata ca militarii romani isi fac datoria in acord cu valorile si principiile unui sistem democratic, demonstrand, astfel, ca.

Mesajul presedintelui Traian Basescu de Ziua Armatei Romane

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj de Ziua Armatei, in care arata ca militarii romani isi fac datoria in acord cu valorile si principiile unui sistem democratic, demonstrand, astfel, ca.

De Ziua Armatei Romane, la Cimitirul de onoare din Micleuseni, va fi organizat un tedeum, depunere de flori si vor fi rostite alocutiuni

De Ziua Armatei Romane va fi marcata in Republica Moldova cu o slujba religioasa, depunere de flori, moment de reculegere. Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, in localitatea Micleuseni, raionul Straseni si este organizata de Ambasada Romaniei in Republica Moldova, Mitropolia Basarabiei, autoritatilor locale din Micleuseni si Straseni.

FOTO Depuneri de coroane si defilare, de Ziua Armatei, la Vaslui

Cu ocazia Zilei de 25 octombrie, Garnizoana Vaslui a organizat la Monumentul Eroilor din municipiul resedinta de judet o ampla manifestare dedicata sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei, eveniment la care au luat partepersonalitati locale, reprezentanti ai partidelor politice si institutii de aparare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )