Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Faza zilei la Australian Open: Cum reactioneaza Rafa Nadal dupa ce vantul ii darama una dintre sticlele de langa scaun

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Faza zilei la Australian Open: Cum reactioneaza Rafa Nadal dupa ce vantul ii darama una dintre sticlele de langa scaun

Spaniolul Rafael Nadal, cunoscut pentru superstitiile sale atunci cand joaca, a fost protagonistul unei faze amuzante in timpul meciului disputat impotriva lui Kevin Anderson. Nadal s-a confruntat cu un moment delicat, atunci cand vantul puternic i-a doborat una dintre sticlele pe care el le asaza intr-un anumit mod inainte sa serveasca. continuă pe Hotnews

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si a patruns vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 4:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adicain faza optimilor de finala.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft (vineri dupa ora 3:30)

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si are o sansa imensa de a patrunde vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 3:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adica de a ajunge in faza optimilor de finala.

Maria Sharapova ajunge in sferturi la Australian Open

A doua favorita la castigarea Australian Open, Maria Sharapova, s-a calificat, duminica, in faza sferturilor de finala dupa o victorie in doua seturi la Shuai Peng.

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open. Halep va juca in faza ur.

Simona Halep a trecut de Yanina Wickmayer si a intrat in sferturile de finala ale Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva belgiana Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, faza pe care a atins-o si la precedenta editie a.

Halep si Begu, in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open, faza in care.

Australian Open, masculin: Rezultatele zilei in optimi. Nadal si Murray, in sferturi

Australianul Nick Kyrgios a reusit cea mai frumoasa victorie a zilei in optimile turneului Australian Open, revenind de la 0-2 la seturi pentru a castiga cu 8-6 in setul decisiv partida cu Andreas Seppi. El il va intalni in sferturi pe Andy Murray. Vezi rezultatele zilei in material.

Australian Open, masculin. Rezultatele zilei: Djokovic, Nishikori, Wawrinka, in optimi

Novak Djokovic, Kei Nishikori si Stanislas Wawrinka se numara printre jucatorii care au reusit sambata calificarea in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Australian Open. Vezi in articol rezultatele zilei de pe tabloul masculin in turul trei si programul optimilor.

Australian Open, feminin: Rezultatele zilei in optimi. Care sunt primele jucatoare calificate in sferturi

Simona Halep este una dintre cele patru jucatoare calificate duminica in sferturile de finala de la Australian Open, urmand sa o intalneasca marti pe Ekaterina Makarova. Vezi in articol celelalte rezultate.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu a fortat duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara i-a fost canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul a fost live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )