Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Klaus Iohannis a vizitat Batalionul 33 Vanatori de Munte Posada si a mancat la popota alaturi de militari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis a vizitat Batalionul 33 Vanatori de Munte Posada si a mancat la popota alaturi de militari

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri dupa-amiaza, la antrenamentul misiunii Batalionului 33 Vanatori de Munte Posada, care urmeaza sa plece in Afganistan, seful statului luand masa cu militarii, la popota unitatii, unde a mancat ciorba si mancare de fasole. continuă pe Hotnews

VIDEO Klaus Iohannis: Toate partidele si-au exprimat disponibilitatea de a sustine simplificarea procedurilor pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa consultarile de la Cotroceni cu partidele politice parlamentare pe tema noului cod electoral, ca reprezentantii principalelor formatiuni politice si-au exprimat disponibilitatea de a sustine simplificarea procedurilor pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor, pentru a permite Justitiei sa isi faca treaba. Seful statului a catalogat atitudinea partidelor drept un semnal pozitiv, afirmand ca exista toate premisele pentru ca o solutie legislativa in acest sens sa fie adoptata in scurt timp.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu diplomatii: Promisiunea mea de a face altfel de politica priveste in mare masura politica externa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in cadrul unei intalniri cu diplomatii, ca promisiunea facuta la inceputul mandatului sau de a face o altfel de politica se refera in mare masura la.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu diplomatii: Promisiunea mea de a face altfel de politica priveste in mare masura politica externa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in cadrul unei intalniri cu diplomatii, ca promisiunea facuta la inceputul mandatului sau de a face o altfel de politica se refera in mare masura la.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

Klaus Iohannis le-a atras atentia jurnalistilor de la Cotroceni ca au intarziat cinci minute (VIDEO)

Jurnalistii prezenti miercuri la Cotroceni au avut parte si de momente amuzante. Unul dintre acestea a fost generat chiar de presedintele Klaus Iohannis, care i-a certat pe ziaristi ca au intarziat cinci.

Eugen Nicolicea, in urma intalnirii cu presedintele Klaus Iohannis: Suntem de acord ca finantarea partidelor politice sa fie transparenta (VIDEO)

Deputatul UNPREugen Nicolicea a afirmat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UNPR-ul este de acord ca finantarea partidelor politice sa fie una transparenta. Despre.

VIDEO Consultari la Cotroceni: Klaus Iohannis discuta cu partidele parlamentare despre prioritatile legislative

Presedintele Klaus Iohannis discuta miercuri cu partidele reprezentate in Parlament despre prioritatile legislative ale urmatoarei sesiuni parlamentare. Potrivit Administratiei Prezidentiale, pe agenda discutiilor se vor afla mai buna organizare a votului in strainatate, finantarea campaniilor electorale si a partidelor politice si accelerarea procedurilor privind ridicarea imunitatii parlamentare.

VIDEO.Consultari Iohannis-partide, pe tema legii electorale

Presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor se vor intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru a dezbate prioritatile parlamentare, votul din diaspora, finantarea campaniilor si a partidelor politice, precum si ridicarea imunitatii, informeaza Mediafax. Astfel, de la ora 10. 00 vor incepe consultarile sefului statului cu PSD, la ora 11. 00, cu PNL, iar la ora 12. 00, cu UNPR.

Klaus Iohannis a participat la inmormantarea prietenului sau Cristian Pavel, directorul adjunct al Tursib

Presedintele Klaus Iohannis a mers sambata impreuna cu sotia sa, Carmen, la inmormantarea lui Cristian Pavel, barbatul care s-a sinucis miercuri. Iohannis a fost vizibil emotionat, a plans si a depus o.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )