Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Prima ninsoare din acest sezon rece in Bucuresti: Peste 130 de copaci doborati de vant, 65 de masini avariate si peste 1.100 de solicitari ale Ambulantei, in ultimele 24 de ore

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prima ninsoare din acest sezon rece in Bucuresti: Peste 130 de copaci doborati de vant, 65 de masini avariate si peste 1.100 de solicitari ale Ambulantei, in ultimele 24 de ore

Peste 130 de copaci au fost doborati de vant in Capitala, 65 de masini au fost avariate, 11 stalpi au cazut si sase panouri publicitare s-au desprins din cauza vantului si a zapezii, in ultimele 24 de ore, interventiile ISU Bucuresti fiind duble fata de o zi obisnuita, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO / FOTOGALERIE Prima ninsoare din acest sezon rece in Bucuresti: Peste 130 de copaci doborati de vant, 65 de masini avariate si peste 1.100 de solicitari ale Ambulantei, in ultimele 24 de ore

Peste 130 de copaci au fost doborati de vant in Capitala, 65 de masini au fost avariate, 11 stalpi au cazut si sase panouri publicitare s-au desprins din cauza vantului si a zapezii, in ultimele 24 de ore, interventiile ISU Bucuresti fiind duble fata de o zi obisnuita, transmite Mediafax. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu imagini din Bucuresti dupa prima ninsoare din aceasta toamna.

Prima ninsoare din acest sezon in Capitala

Sambata dupa-amiaza a inceput prima ninsoare dn acest sezon in capitala, transmite B1 TV. Dupa un vant puternic la inceputul zilei, a inceput si ninsoarea. Temperaturile scazute din ultimele ore a facut ca.

Prima ninsoare din acest an, in Capitala

Avem prima ninsoare in Capitala. Ploaia prognozata pentu aceasta dupa-amiaza s-a transformat in lapovita si ninsoare. Potrivit informarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, de.

Prima ninsoare la Alexandria

La Alexandria s-a inregistrat, astazi, cea mai scazuta temperatura din acest sezon rece. Tot astazi, peste oras a cazut prima ninsoare.

Prima ninsoare din iarna 2014 - 2015 in Neamt, pe Ceahlau si la Targu Neamt

Prima ninisoare din acest sezon a cazut in judetul Neamt vineri, 24 octombrie. in judet a fulguit slab, doar in zona orasului Targu Neamt fenomenul fiind ceva mai consistent. in urbea de sub Cetate, stratul de zapada a atins un centimetru.

Prima ninsoare in Bucuresti

Astazi a nins pentru prima data in acest sezon in Capitala. ANM a emis o atentionare de vant, lapovita si ninsoare in sapte judete din sud si sud-est.

Ponta, multumit de modul in care au actionat autoritatile la prima ninsoare

Premierul Victor Ponta spune ca e multumit de modul in care au actionat autoritatile la prima ninsoare, atat in Bucuresti, cat si pe principalele drumuri din tara. Ponta recunoaste ca a fost luat si el.

Service-urile din Bucuresti, luate cu asalt de soferi dupa prima ninsoare

Prima ninsoare a umplut service-urile din Capitala de soferi care vor sa-si schimbe rapid cauciucurile de vara. Masinile care nu sunt echipate cu anvelope de iarna nu pot circula pe drumurile acoperite cu.

Circulatia pe A2 a fost inchisa la prima ninsoare

A fost haos pe Autostrada Soarelui, dupa prima ninsoare. Opt oameni au fost raniti dupa ce trei accidente au avut loc pe drumul care leaga Bucurestiul de Constanta, transmite B1 TV. Poleiul si viteza neadecvata.

Simona Halep, prima romanca din istorie calificata in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a reusit, sambata, o premiera pentru tenisul romanesc. Ea este prima romanca din istorie care a obtinut calificarea in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut de Agnieszka Radwanska, 6 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )