Libnet.ro
UNICEF

20:00

Viorel si Andrei Hrebenciuc au solicitat urna mobila, la sediul IPJ Brasov

România Liberă România Liberă,
Viorel si Andrei Hrebenciuc au solicitat urna mobila, la sediul IPJ Brasov

Viorel Hrebenciuc si Andrei Hrebenciuc au solicitat urna mobila la sediul IPJ Brasov. Tot in arestul politiei au votat, duminica, presuspusul mostenitor al domeniilor Ghica, Paltin Sturza, precum si presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu. continuă pe România Liberă

Harghita: Peste 800 de alegatori au solicitat urna mobila pentru a vota

Peste 800 de persoane din judetul Harghita au solicitat urna mobila pentru a vota pana la ora 16. 00, iar aproximativ 5. 000 de persoane au votat pe liste suplimentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Aproape 800 de persoane din Harghita au solicitat urna mobila pentru a vota

Aproape 800 de persoane din judetul Harghita au solicitat urna mobila pentru a vota, duminica, pana la ora 16. 00, la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014, iar aproximativ 5. 000 de persoane au votat pe liste suplimentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Urna mobila, in Prahova, pentru 2.000 de detinuti si bolnavi spitalizati

Aproape 2. 000 de persoane din cele doua penitenciare din Prahova si persoane internate in spitalele din judet au solicitat urna mobila pentru a vota la alegerile prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014: Peste 1.300 de persoane arestate preventiv sau la domiciliu au cerut urna mobila

Aproximativ 1. 300 de persoane arestate preventiv sau la domiciliu au solicitat duminica urna mobila, pentru a putea vota la scrutinul prezidential, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

Cezar Preda a sesizat Politia in legatura cu numarul cererilor pentru urna mobila

Deputatul PDL Cezar Preda a facut plangere penala la Politia Judeteana Buzau, in legatura cu numarul cererilor pentru urna mobila.

Pacienti din Spitalele Floreasca, Elias si Universitar au votat cu urna mobila

Reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca, Spitalului Elias si Spitalului Universitar de Urgenta au declarat duminica pentru Agerpres ca pacientii au votat in numar mare cu urna mobila la aceste.

Posibili indicatori de frauda, ora 16: Evolutii suspecte la votul cu urna mobila, unde Covasna este pe primul loc. La votul pe liste suplimentare, suspiciuni de frauda in Giurgiu, Olt, Mehedinti, Valcea

La unele judete, precum Giurgiu, Olt, Mehedinti, Valcea, Teleorman, Covasna, Vrancea, Salaj si Hunedoara sunt evolutii suspecte, ca si in Bucuresti mai ales sectorul 5). Pe scurt: 1. La prezenta la urne, Sibiul, Bucurestiul si Hunedoara au cele mai mari cresteri fata de 2009 sunt singurele cu plus, in conditiile in care avem scadere per ansamblu). La votul pe liste suplimentare, topul judetelor consemneaza o ierarhie care tinde sa devina stabila. La Ilfov probabil ca e vorba de bucurestenii care au case de vacanta/weekend in proximitatea Capitalei, Clujul este centru universitar mare, insa la unele judete se poate vorbi de suspiciuni de frauda: Giurgiu, Olt, Mehedinti, Valcea, Teleorman, Calarasi si Salaj. La votul cu urna mobila se petrec evolutii suspecte - Covasna a urcat pe primul loc. Urmeaza: Giurgiu, Mehedinti, Vrancea, Salaj, Bistrita-Nasaud si Dolj.

ALEGERI PREZIDENTALE 2014 ACL acuza ca la Buzau zeci de cereri de urna mobila nu au fost insotite de acte medicale

Reprezentantii ACL Buzau au depus doua contestatii la Biroul Electoral Judetean, in care au sustinut ca in comuna Blajani au fost inregistrate 67 de cereri pentru urna mobila, fara a fi insotite si de adeverinte medicale. Ele au fost respinse de BEJ, cu majoritate de voturi, din cei 11 componenti ai Biroului, doar reprezentantii ACL si ai PRM votand pentru acceptarea contestatiei.

Suceava: De zece ori mai multe cereri pentru urna mobila decat in 2009

Peste 1. 500 de persoane din judetul Suceava au facut cereri pentru urna mobila, de zece ori mai multe decat in 2009, relateaza Mediafax.

273 de pacienti de la Spitalul de Urgenta din Arad nu pot vota, pentru ca angajatii au cerut tarziu urna mobila

273 de pacienti internati la Spitalul de Urgenta Arad nu pot vota, duminica, desi cerusera urna mobila, pentru ca angajatii unitatii medicale au depus cererea la BEJ dupa termenul limita stabilit, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )